Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Alergia

(Téma vytvořeno: 18-07-2023 01:37 PM)
300 Zobrazení
Alfy84
Journeyman
Možnosti
Zdravim všetkých.
Mám slúchadlá výrobcu a samozrejme že tie najlepšie keďže z výrobkom predtým som bol spokojný.

Takže mám buds 2 pro ktoré nepoužívam pretože uši mám iba jedny...
Prvé sa dostali na reklamáciu keďže nevydržali dážď teda vnikla do nich voda a alergia sa prejavila už vtedy no neriešil som to keďže som zmokol a pripisoval som to tomu že asi ma tie uši svrbia ktovie z čoho ...
No zo slúchadiel za 200€ to nebude ...
Vrátili sa mi z reklamácie nové slúchadlá ktoré boli iba vymenené v pôvodnej krabici aj štuple do uší mi dokonca dali tie medium teda mám 2x medium a jedny S štuple 🤣
No to je detail pár centov záležitosť.
Tak som používal tie nové vymenené slúchadlá no už dlhší čas nepršalo takže problém je určite v slúchadlách som si povedal.
Na internete samozrejme je zopár článkov o tom že výrobok spôsobuje zápal ucha výtok a odlupovanie kože zo steny zvukovodu a samozrejme aj silné zápaly našťastie tie nemám.
Takže výrobok nepoužívam len sa na ne pozerám keď idem na zdravotnú prechádzku.
No k veci ..
Hľadám niekoho kto by mi vedel poradiť.
Ďakujem 
6 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravicko,mate problem aj so sluchadlami od inich vyrobcov? Mozno to sposobuje nikel ktory asi je na kontaktoch na nabijanie sluchadiel. Skusil by som este vymenit stuple od inej znacky ci to nepomoze...Popripade kupit velke sluchadla cez hlavu.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,nie ste jediný pouzívateĺ ,ktorému robia buds pro problemy.Na reddite bolo poukázane na použitie niklu ako sa pisalo hore,ktorý spósobuje u niektorych podrazdenie.Ale samsung sa zatiaĺ k tomu oficialne nevyjadril.Niektorý pouzívatelia dokonca v zahranicí po opísaní situácie samsungu, dostali naspäť kúpnu cenu.Asi by som na Vašom mieste skúsil iné slúchadla a samozrejme vyskúšal sa tiež aspón in formovať mailom na vyriesenie situacie cez zakaznícku podporu.🖐😉
0 Like
Alfy84
Journeyman
Možnosti
Ďakujem páni.
Áno vyzerá to tak že to môže byť nikel nuž asi si prilepím jedno slúchadlo na ruku a uvidíme 🤣
Skúsil som vymeniť štuple no ani antialergické nepomohli.
Ako posledná šanca som skúsil ešte sem napísať a asi zo Samsungom úplne skončím.
Nepatrí to síce sem no mám aj Samsung Z Fold 4 a mesiac po kúpe telefón utopený.
Výrobok za značné peniaze výrobca OPRAVIL výmenou vadných dielov potom znova oprava výmenou a opravili ho tak že pod selfie kamerou mám od začiatku čo som výrobok prebral zo servisu nejakú špinu ktorá mi robí čierny efekt na každých fotkách.
Nepatrí to pod skupinu slúchadiel no ja len začínam mať veľmi zlý pocit z firmou Samsung.
😶☹️
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Nemáte zač,no to ma mrzí,nakolko som majitelom tiež foldu4.Ja by som to riešil ako reklamáciu aj keď nemáte dobrú skúsenosť so servisom.🖐
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
kedze sa aj u mna objavuje podrazdenie ucha po dlhsom noseni buds 2 pro, tiez som hladal co to moze sposobovat. Ja nemam ziadne alergie (o ktorych by som vedel) a predsa pri dlhsom noseni evidujem podrazdenie ucha. Na zahranicnym forach sa rozoberaju dohady o alergiach na pouzite materialy, ale zatial nikto na nic neprisiel. Ja osobne by som z dohadov nevylucil ani elektricky prud, ktory je mozne namerat na buds 2 pro nielen medzi kontaktmi na nabijanie ale aj medzi kontaktom a mriezkou reproduktora co by kludne mohlo v spojeni s potom vyvolavat podrazdenie ucha. Na toto by sa mal tiez urcite niekto pozriet.
Preto pouzivam buds 2 pro max do 2 hodin, pouzivam stredne stuple (aby boli volnejsie) a snazim sa prilis nezatlacat budsy do usi a pri kazdom pouziti ich cistim.
Pri eventualnom podrazdeni mi vzdy pomozu burow usne kvapky.
Kvoli tomuto problemu som si nechal aj buds live, ktore pouzivam pri dlhsom noseni.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Už je to síce dávnejšie, ale pred nejakým časom sme to s kolegami riešili. Síce to bolo pri pôvodných Galaxy Buds Pro, ale principiálne by to malo byť to isté. 

Jedná sa o to, že medzi kovmi použtými pri výrobe týchto slúchadiel je aj nikel (ako sa tu už spomínalo). Malé percento ľudí môže byť na tento kov alergické. Niekomu sa alergie prejavujú slabšie, niekomu silnejšie. A bohužiaľ, drvivá väčšina týchto ľudí ani len netuší, že na tento kov môže byť alergická 😐