Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy store missing 😅

(Téma vytvořeno: 18-07-2023 03:00 PM)
236 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
V sobotu som dostal galaxy watch5 pro. Všetko išlo v pohode, no všimol som si jednu vec. Nemám v hodinkách galaxy store, čo by malo byť od vyrobí už v hodinkách. Len tak scrollujem v hodinkách a že je not available. Vie mi niekto poradiť ako to sprístupniť? Keď nemám galaxy store, nemôžem si stiahnuť kameru no ten náhľad z mobilu, atď... Rozoberal som to aj zo spolužiakom ktorý má galaxy watch3 a galaxy store už tam mal čo dostal hodinky. Nie všetko čo vidíte na screen shot je pravda, pretože handwriting tam práveže mám. 

image

10 Odpovědi
Řešení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,hodinky maju wear os, tak ako watch 4,takze tam mate iba obchod play a nie spominany galaxy store.Ale ked v mobile pojdete do aplikacie galaxy store tak by tam mala byt zalozka hodinky a tam si viete aktualizovat aplikacie v hodinkach,rovnako aj v obchode play.
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim ako píše Lendo,mate tam play store(obchod play),a v hodinkach cez založku app your mobile si stiahnete appky ktoré potrebujete 🖐
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Je to tak, ako to spomenul kolega vyššie -> v hodinkách je iba Obchod Play.

Kaýdopádne, aplikácia Ovládač fotoaparátu by mala byť v hodinkách predinštalovaná ako systémová aplikácia s tým, že by sa nemala dať vypnúť.

Skúste si ju nájsť cez aplikáciu Galaxy Wearable v zozname aplikácii, či ju náhodou nemáte iba ako "nezobrazovať" v Zozname aplikácii 😉

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
Watch 3 Vasho spoluziaka bezi na OS Tizen od samsungu a tam je predvoleny galaxy store. Watch 5 pro bezia na Wear OS od googlu a primarnym je preto play store.
Co sa tyka aplikacie camera controller, tak ta by mala byt v zariadeni predinstalovana pripadne je si mozne skontrolovat aktualizacie z galaxy storu aj v hodinkach cez nastavenia/aplikacie/aktualizacie aplikacii od spolocnosti samsung (je potrebne scrolovat uplne dole)
Ak predmetnu appku nenachadzate je dost mozne, ze mate nepodporovany telefon. Camera controler, ak si dobre spominam, funguje len s telefonnmi samsung rady S (od S9), Note (od 9) a Z/Flip.
S inym telefonom hladate danu appku marne, v takomto pripade musite ist do goople play storu a instalovat si nejaku appku na ovladanie fotoaparatu od tretej strany (ineho vyvojara).
カネキケン
Voyager
Možnosti
Aha okej ďakujem, ja že aj galaxy store je morálne v hodinkách 😅. ĎAKUJEM VEĽMI
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ahaaa, ďakujem
0 Like
カネキケン
Voyager