Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Buds 3 pro

(Téma vytvořeno: 11-09-2024 01:27 PM)
136 Zobrazení
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Ahojte v mojom prípade nefunguje adaptívne prepínanie anc je vlastne vzdy nastavene na okolité zvuky aj keď som v hlucnom prostredí ANC sa nezapne mate podobne skúsenosti? Ďakujem 
0 Like
15 Odpovědi
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň ďakujem za vysvetlenie dúfal som ze len zapína a vypína ANC podľa potreby a nezvyraznuje okolie a teda je to nepoužiteľné ani pre mňa, chcem len zapnúť anc automaticky v prípade hluku a nech sa samo vypne ak je v miestnosti ticho to by mi dávalo väčší zmysel a tak to nefunguje. Vypnutie anc v prípade ze zachytia hovorené slovo funguje ale je to trochu nedokonalé nakoľko sa mi veľakrát stalo ze sa anc zaplo aj keď na mňa niekto hovoril 😁 ďakujem
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Nastavte aktivní a máte klid. To adaptivní se nepovedlo, i podle dokumentace v tichém prostředí aktivuje režim okolního zvuku (proč?) a v hlučném zapne ANC. Problém je, že kancelář vyhodnocují jako tiché prostředí a místo aby eliminovaly šum od ventilátorů, tak ho ještě zesílí. 

Zapnul jsem to napořád a jsem spokojený.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

ĽUBO
First Poster
Možnosti
Dobrý deň,
Ja mám podobný problém to Adaptívne ANC mi nefunguje, či mám zapnuté Adaptívne ANC alebo režim okolité zvuky je to rovnaké, Je to problém len niekoľkých kusov alebo to je u každého tak?
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Podľa mna to majú všetci tak ale môžem sa mýliť. Zrejme je to len zle premyslená funkcia dúfam ze to upravia tak aby to fungovalo spôsobom akým sa to dá reálne používať.. A to je podľa mňa ten ze keď prídem do hluku zapne ANC a keď do ticha tak ho vypne
0 Like
ĽUBO
First Poster
Možnosti
Takže reklamácia slúchadiel nemá zmysel, je to asi problém všetkých sluchadiel?
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Jednoznačná odpoveď ma tiež zaujíma a rad ich reklamujem ak je to jednoznačne chyba hw..tak by sa mohlo ozvať viac ľudí. Kym to nebude jednoznačnejsie tak ich kvôli tej jednej funkcii nereklamujem nakoľko ANC funguje aj iné režimy.. A tento jeden je len mix tých režimov tak si myslím ze to ma tak každý
0 Like