Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kroky v Health

(Téma vytvořeno: 10-09-2024 09:04 AM)
240 Zobrazení
chabrozz12
Explorer
Možnosti
Ahoj, proč mi to nabízí gear fit 2 pro když je vůbec nemám? Mám watch6 classic a

image

0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @chabrozz12 

napadá mě, zda jste je v minulosti neměl či nebyly k tomuto účtu někdy spárovány.

0 Like
chabrozz12
Explorer
Možnosti
Ano, pred par lety jsem je mel, ale v samsung uctu je mam smazany a mam tam jen watch6 ale furt mi je u kroku nenabizi
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je dost možné, že někde zůstaly "viset". V aplikaci Wearable se neobjevují? Pokud ano, vymažte je i tady. Případně se podívat do aplikace Samsung Health, jestli se nedají odstranit ještě tam.

0 Like
chabrozz12
Explorer
Možnosti
Nikde jinde je nevidim, odinst a znova nainst jsem health a furt stejny
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
myslím, že pôjde o nejaký bug. U mňa sa podobne zobrazuje náramok Galaxy Fit 2, ktorý tiež už roky nepoužívam a medzitým som prešiel 6-timi Samsung hodinkami. Snáď by tam mala byť ešte možnosť len samostatných aktuálnych hodiniek, ale momentálne je to takto a vôbec to nefunguje. Fit2 už tiež nikde nemám k účtu priradené.
Prosím ostatných podeľte sa, či máte podobný problém. Predmetné menu nájdete v Samsung Health> karta kroky> tri bodky vpravo hore> Vyberte údaje o krokoch ktoré sa zobrazia.
Ďakujem.1725961819560.jpg
0 Like
Jakub_S22ultra
Explorer
Možnosti
Mám tam gear fit 2, ale kroky mám nastavené na všechny a všechny to i počítá. Aktuálně mám ultry.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mam to stejne. Zobrazuje se mi prastary galaxy fit, ale mel jsem od te doby spustu dalsich hodinek ale zadne se nezobrazovaly.
Je tam u toho jakesi vachrlate vysvetleni, ktere chapu tak, ze nektere hodinky se zobrazi samostatně a nektere ne...dal to neresim.
0 Like