Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Buds 3 pro

(Téma vytvořeno: 10-09-2024 08:13 AM)
327 Zobrazení
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Ahojte v mojom prípade nefunguje adaptívne prepínanie anc je vlastne vzdy nastavene na okolité zvuky aj keď som v hlucnom prostredí ANC sa nezapne mate podobne skúsenosti? Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Nastavte aktivní a máte klid. To adaptivní se nepovedlo, i podle dokumentace v tichém prostředí aktivuje režim okolního zvuku (proč?) a v hlučném zapne ANC. Problém je, že kancelář vyhodnocují jako tiché prostředí a místo aby eliminovaly šum od ventilátorů, tak ho ještě zesílí. 

Zapnul jsem to napořád a jsem spokojený.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
S akým zariadením sú slúchadlá prepojené?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Castaway111 

v mém případě toto nastavení funguje - respektive je aktivováno ANC, ale nezpozoroval jsem nějaké přepínání - většinou používám v kanceláři. 

fajnsnek2
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Galaxy s24 s najnovším updatom
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Ja používam v hlučnej kancelárií kde je niekedy ticho a niekedy veľký hluk takže ak tomu správne rozumiem v hlucnom prostredí ma samo aktivovať anc a v tichom ho vypnúť?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Já je používal včera doma, tak až mi skončí porada tak je vyzkouším a zaměřím se na simulaci podobných podmínek. 

fajnsnek2
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Super som zvedavý na výsledok, ďakujem
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud máte režim Adaptivní, tak by měla sluchátka podle potřeby přepínat mezi okolním zvukem a ANC. Já používám režim Adaptivního ANC a tam to funguje jak má. 

fajnsnek2
0 Like
Castaway111
Journeyman
Možnosti
Takže mne to nefunguje, je toto prepnutie vidieť v aplikácii wearable real time? Napadá vas nieco prečo by sa to nechovalo ako vam? 🤔
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
adaptívny režim zapína ANC, keď je to potrebné, teda pri nejakom hluku a najmä keď užívateľ počúva nejaké audio.
Skúšal som tento adaptívny režim, ale ja som s ním nebol veľmi spokojný nakoľko pokiaľ sa neprehráva audio, tak sluchátka majú tendenciu niektoré zvuky skôr zvýrazňovať (napr. ventilátor) a vtedy je pre mňa lepšie mať ANC úplne vypnuté alebo naopak naplno zapnuté.
Problém tiež môže nastať keď máte aktivovanú funkciu Automatického prepínania na okolité zvuky. U mňa sluchátka zachytávajú hovorené slovo aj z iných zdrojov a prepínajú sa na okolité zvuky.
Osobne mám preto ANC väčšinu času vypnuté a zapínam ho naplno, keď sa potrebujem sústrediť, filtrovať hluk a mať ticho.
0 Like