Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch Ultra a Samsung Health

(Téma vytvořeno: před týdnem)
89 Zobrazení
Musashi77
Apprentice
Možnosti
Pri spuštění cvičení na hodinkách a zadání váhy se nikdy neuloží váhy mnou vytvořených cvičení. U předdefinovanych se váhy ukládají ale u vlastních ne. Každé je pojmenované jinak ale váha se propisuje u všech stejná. Neví někdo co s tím? 
0 Like
5 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekny večer @Musashi77 , necháme to pre vás overiť a dáme vedieť 😉

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mohli by ste problém popísať bližšie a ako postupujete pri zadávaní?
Osobne si nastavujem tréningy v telefóne a tam si navolené váhy SHealth pamätá. Nevadí keď následne spúštam tréning cez hodinky, ale môj postup alebo predstava môžu byť iné, preto prosím doplňte príklad ako postupujete Vy, aby sme vedeli situáciu replikovať.
0 Like
Musashi77
Apprentice
Možnosti
Ano v telefonu váhy zůstávají. Ale pokud spustím cvičení v hodinkách a upravím váhu na nich, tato úprava se projeví ve všech mnou založených cvičeních. Jediné kde váha zustane správně zadaná jsou cvičení předdefinovaná Samsungem
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Musashi77 pekný deň, prosím môžete nám doplniť u ktorých konkrétne vybraných cvičení sa to deje? Uveďte prosím tiež príklad hmotností váh, proste prosím opíšte nám čo najlepšie situáciu, ako by mal vypadať stav, ktorý chcete, aby sme ju mohli nasimulovať a predať na overenie 😉 ďakujeme

0 Like
Musashi77
Apprentice
Možnosti
Všechna cvičení předdefinovaná v systému fungují správně. Pokud ale zadám vytvořit nové cvičení. Např. cvičení 1, cvičení 2, cvičení 3, zadám opakování a váhy v telefonu, další den vidím, s jakými váhami jsem cvičil. Např. Cvičení 1 - 50 kg, cvičení 2 - 80 kg a cvičení 3 -100 kg.Pokud ale cvičení spustim v hodinkách, váha se mi propíše stejná do všech cvičení. Takže zadám cvičení 2 že bylo 80 kg a na hodinkách se mi ukazuje 80 kg ve všech cvičeních. 1,2 i 3. Pokud změním 3 na 100 kg, zase se 100 kg zobrazuje u všech. Přijde mi to, že hodinky berou mnou vytvořená cvičení jako jedno, nezávisle na tom jak je mám pojmenované a kolik jich mám zadaných. U všech je vždy stejná váha. V Telefonu to funguje správně a u každého je jiná váha. To že při zadání se to nepropisuje navzájem mi až tak nevadí, ale pokud by se to co zadám na telefonu propsalo do hodinek a naopak by taky bylo bezva, takto se to trochu tváří jako 2 nezávislé systémy.
0 Like