Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aplikace Galaxy Buds pro systém Windows 10 💻🎧

(Téma vytvořeno: 25-03-2022 01:38 PM)
688 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

20210521_134944.jpg

Hezký den Community. 

V dnešním článku se pojďme podívat na novou aplikaci Galaxy Buds pro OS Windows 10, která pomůže snadno a rychle propojit a nastavit Vaše sluchátka Galaxy Buds s operačním systémem Windows 10. Aktuálně tato aplikace funguje s nejnovějším modelem Galaxy Buds Pro, ale pracuje se na rozšíření této funkce i pro další modely sluchátek Galaxy Buds - Galaxy Buds Live a Galaxy Buds+

Buds_App.JPG    Buds_App2.JPG

Aplikace je ke stažení v oficiálním obchodě Microsoft Store a její instalace zabere jen krátký okamžik. Následně můžete přejít k rychlému párování sluchátek. 

TIP: V případě, že aplikace nebude schopna sluchátka najít, vložte obě sluchátka do uší a stiskněte na obou sluchátkách dotykové plošky po dobu minimálně 4s. Tímto gestem dojte k přepnutí sluchátek do párovacího režimu. 

Buds_App3.JPG       Buds_App4.JPG       Buds_App5.JPG

Po tom, co projdete jednoduchý tutoriál a dojde ke spárování se sluchátky se Vám otevře samotná aplikace Galaxy Buds. Říkáte si, tohle už jsem někde viděl ne? Ano, přesně tak – rozhraní aplikace je téměř identické jako aplikace Galaxy Wearable

Buds_App7.JPG   Buds_App8.JPG   Buds_App9.JPG   Buds_App10.JPG

Pomocí aplikace můžete:

• Nastavit funkci Potlačení okolního zvuku ANC či aktivovat Ambientní režim
  • Vybrat si z předvolených voleb ekvalizéru
  • Deaktivovat dotykové plošky
  • Aktualizovat SW sluchátek
  • Provést tovární obnovení sluchátek

Oproti mobilní verzi se zde nedočkáme nastavení pro aplikaci Bixby a rozšířených možností pro nastavení dotykových plošek, což je celkem škoda.

Jinak je z mého pohledu aplikace poměrně vydařená a obsahuje vše co bych od ní očekával, a umožňuje nastavovat funkce sluchátek, ke kterým přes standartní rozhraní systému Windows 10 neměli uživatelé doposud přístup.

Co na aplikaci Galaxy Buds říkáte, budete ji používat? Budu rád, za Vaše názory a postřehy v diskusi.

Pěkný víkend

fajnSnek 🐌

fajnsnek2
18 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Aha, tak to už moc neodzkouším, já mám už aktuálně Win 11 a Buds2. Zkusím alespoň připojit ty a dám vědět

fajnsnek2
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti
Díky za ochotu.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak na Win 11 se mi sluchátka nechtěla chytnout, ale nakonec jsme úspěšně napároval přes párovací režim - vložíte obě sluchátka do uší, stisknete na obou dotykové plošky a držíte dokud nezačnou vydávat jakoby zvuk sonaru. 

fajnsnek2
Řešení
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti
Děkuju za ochotu.
Tohle jsem zkoušel a bez úspěchu. BT v notebooku(mj. také Dell) mi sluchátka hned najde a spáruje..ale apka Buds nikoli,ani sluchátka nenajde. Zkoušim to už druhý den a nic..
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, mám Dell Latitude 7400 a Buds Pro a v pohodě. Zapnul jsem aplikaci, sluchátka dal do uší, stiskl obě plošky, počkal na zvuk "sonaru" a pak už se aplikace chytla:

Libb_0-1648211990726.png

Mám Windows 10 v podnikovém prostředí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A když se snažíte nastavit tu Buds apku nemáte již naparovani ve Windows? Všechny ovladače BT jsou aktuální??

fajnsnek2
0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

@Libb Tak nevím,kde dělám chybu. Mám Dell Inspiron 13 5000 a prostě mi to nejde.

0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

@fajnSnek Zkoušel jsem to i "vyhodit" z noťasu a hledat,párovat jen v apce..a nic..
Věřím,že všechny ovladače budou aktuálni..BT v notebooku funguje jinak bez jakýkoliv problému.
Apku Buds chci využít hlavně kvůli potlačení šumu..

0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Tak apka Buds nenajde ani Live sluchatka..Nevim,jestli je chyba u mně na noťasu,nebo v sluchátkach..Dnes mně nemilo překvapilo,že po vytežení z pouzdra(buds pro a plně nabité)vydržely hrat asi hodku..pak vyply a oznamilo mi,že baterka je vybitá..

0 Like