Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aplikace Galaxy Buds pro systém Windows 10 💻🎧

(Téma vytvořeno: 21-05-2021 02:33 PM)
1202 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

20210521_134944.jpg

Hezký den Community. 

V dnešním článku se pojďme podívat na novou aplikaci Galaxy Buds pro OS Windows 10, která pomůže snadno a rychle propojit a nastavit Vaše sluchátka Galaxy Buds s operačním systémem Windows 10. Aktuálně tato aplikace funguje s nejnovějším modelem Galaxy Buds Pro, ale pracuje se na rozšíření této funkce i pro další modely sluchátek Galaxy Buds - Galaxy Buds Live a Galaxy Buds+

Buds_App.JPG    Buds_App2.JPG

Aplikace je ke stažení v oficiálním obchodě Microsoft Store a její instalace zabere jen krátký okamžik. Následně můžete přejít k rychlému párování sluchátek. 

TIP: V případě, že aplikace nebude schopna sluchátka najít, vložte obě sluchátka do uší a stiskněte na obou sluchátkách dotykové plošky po dobu minimálně 4s. Tímto gestem dojte k přepnutí sluchátek do párovacího režimu. 

Buds_App3.JPG       Buds_App4.JPG       Buds_App5.JPG

Po tom, co projdete jednoduchý tutoriál a dojde ke spárování se sluchátky se Vám otevře samotná aplikace Galaxy Buds. Říkáte si, tohle už jsem někde viděl ne? Ano, přesně tak – rozhraní aplikace je téměř identické jako aplikace Galaxy Wearable

Buds_App7.JPG   Buds_App8.JPG   Buds_App9.JPG   Buds_App10.JPG

Pomocí aplikace můžete:

• Nastavit funkci Potlačení okolního zvuku ANC či aktivovat Ambientní režim
  • Vybrat si z předvolených voleb ekvalizéru
  • Deaktivovat dotykové plošky
  • Aktualizovat SW sluchátek
  • Provést tovární obnovení sluchátek

Oproti mobilní verzi se zde nedočkáme nastavení pro aplikaci Bixby a rozšířených možností pro nastavení dotykových plošek, což je celkem škoda.

Jinak je z mého pohledu aplikace poměrně vydařená a obsahuje vše co bych od ní očekával, a umožňuje nastavovat funkce sluchátek, ke kterým přes standartní rozhraní systému Windows 10 neměli uživatelé doposud přístup.

Co na aplikaci Galaxy Buds říkáte, budete ji používat? Budu rád, za Vaše názory a postřehy v diskusi.

Pěkný víkend

fajnSnek 🐌

fajnsnek2

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti
Děkuju za ochotu.
Tohle jsem zkoušel a bez úspěchu. BT v notebooku(mj. také Dell) mi sluchátka hned najde a spáruje..ale apka Buds nikoli,ani sluchátka nenajde. Zkoušim to už druhý den a nic..

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
18 Odpovědi
fremycz
Pioneer
Možnosti

V čem tkví výhoda často zmiňovaného rychlejší propojení sluchátek s Windows 10 v článcích na jiných webech? Máš zkušenost? Přijde mi, zatím dokud jsem nevyzkoušel, že nebude rozdíl mezi připojením Bluetooth v nastavení Win 10 a spuštěním aplikace Galaxy Buds.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj @fremycz, díky za přečtení a za dotaz.  Přiznám se, že Buds Pro jsem k PC připojil až z důvodu instalace aplikace Galaxy Buds a tohoto článku - běžné používám k PC starší Galaxy Buds+. Na základě krátkých zkušeností musím říct, že připojení díky aplikaci mi přijde krapet rychlejší a sluchátka se připojí na první dobrou. U Galaxy Buds+, kde jsem připojoval klasicky přes nastavení Win10 se to občas trochu pralo, zejména pokud v okolí byl další telefon/tablet, musel jsem sluchátka muset trochu přemlouvat. Buds Pro se připojí na první dobrou, i když hned vedle na stole leží S21ultra. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Je to teoreticky víc po ruce. Ale hlavní přínos je v tom, že i pod Windows jsou teď k dispozici funkce nastavení ANC a podobně.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Libb
MegaStar
Možnosti

Já bych řekl, že to je myšleno pro BFU, pro ně Win+I a dva kliky mohou být moc složité... :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
fremycz
Pioneer
Možnosti
Díky oběma. Win+K je rychlejší a používám tu zkratku denně 😃
Libb
MegaStar
Možnosti

Vida, to jsem neznal, díky :smiling-face:

0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Jelikož jsem dostal k S22U jako bonus Buds Pro, chtel jsem vyzkoušet tuhle vychytavku.. Bohužel, i když notas sluchátka najde,sparuje,aplikace ne. Už jsem s tím bezúspěšne bojoval i při Buds Live. Neporadí, jak Buds příjmout k tomu, aby to fungovalo?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Mirec3210 

Máte ještě Win 10 nebo už po updatu na 11?

fajnsnek2
0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Win10

0 Like