dátum: 06-07-2020 02:40 PM
készülék típusa: UE43TU7072 és a hozzá kapott eredeti távirányító .
A készülék megvásárlást és beüzemelését követően automatikusan felismerte a T-Home beltéri egységét és ragyogóan tudtam a TV távirányítójával vezérelni a TV és a ISB2201 típusú beltéri egységet. Pár hét elteltével ez az egy távirányítós használat megszűnt működni. Így a TV és a beltéri egységet külün-külön távirányítóval tudom használni. Valószínűsítem, hogy a frissítette a tv a szofverét.Van valakinek ötlete, hogy mi történt és mit udok tenni, hogy ismét a tv eredeti funcióját visszatudjam állítani? Vagy beállítani!
dátum: 06-07-2020 03:32 PM
dátum: 06-07-2020 04:10 PM
Köszönöm a választ ezen már túlvagyok ..... sajnos nem működik a dolog a 3. lépésnél mikor a csatorna váltást kellene tesztelnie, sajnos nem vált csatornát és innen nincs tovább 5. kisérletnél kéri, hogy adjam meg a beltéri egység típusát ...megadom de végeredmény ua. és ebből a körből szeretnék kiutat. Más ötlet?
dátum: 06-07-2020 04:19 PM
dátum: 06-07-2020 04:23 PM
Köszönöm...hm....ezt még nem próbáltam ... ezt fogom tenni és beszámolok
dátum: 06-07-2020 05:53 PM
no...ez sem segített a jelenség ua.
dátum: 03-02-2021 10:38 AM
Üdv!
Ugyanez a probléma nálam is UE55TU7102. Utána olvastam külföldi fórumokon, globális probléma, elég sok embernél fenáll. A drága Samsungtól még semmi reakció nincs, magyarországi szervizük nem ismeri el a hibát és nem is akarnak vele semmit kezdeni. Szokásos módon mindenki más hibás (set top box frissítés, kábel probléma stb..), de ők nem. A hiba kezdete óta már vagy 3 firmware frissítés jött és egyik sem oldotta meg a problémát.
Az én sejtésem az, hogy a TV aljában lévő infravető (ami adja a jelet a boxnak), vagy egy firmware frissítés alkalmával vagy egyéb hardver probléma miatt egyszercsak nem működik tovább. Ennek bizonyítására csináltam videót a saját és egy üzletben lévő TV működéséről, mert a kedves szerviztechnikus urak nem hittek nekem. A videón jól látszik, hogy az üzletben lévő TV-n az univerzális távirányító funkció beállításakor a TV alján lévő infravető villog (mert ugyebár a mobiltelefonok kamerája láthatóvá teszi számunkra az infrafényt) amikor próbálok csatornát váltani, viszont az otthoni TV-nél ugyanebben a menüpontban nem történik semmi.
Az egészben az a legnagyobb vicc a Samsung és a szervíz részéről, hogy a sok utána járásom SEM elég ahhoz, hogy bármit csináljanak. Valószínűleg azért, mert azt se tudják a technikusok, hogy hogyan működik ez a rendszer (ez már többször is bebizonyosodott, amikor házhozjöttek "javítani").
Nagyon remélem, hogy ezt a fórumot értelmes ember olvassa.
Csatolok képet, hogy hol kell keresni az infrafényt a telefonnal.
A videókat ebben a beszélgetésben lehet megtekinteni:
Távirányító - Samsung Community
dátum: 07-11-2021 07:47 PM
Üdv. A mai nappal nálam is előjött a probléma. Előzöleg két nappal ezelőtt már próbalkozott megadni magát, de a box ujrainditassal helyrejött. Ma viszont már nem... ugy maradt. Probáltam mindent, reseteltem a tv-t is. Hiába. Sikerűlt azóta kieszközli a Samsungtól?
dátum: 13-11-2021 08:22 PM
Üdv, sajnos semmit. Ez a fórum csak arra jó, hogy az emberek egymás között megbeszéljék a problémákat, de a Samsung részéről senki nem követi a dolgokat. Az anyavállalattal kellene felvenni a kapcsolatot, mert a magyarországi képviseletet vagy abszolút nem érdekli a probléma vagy cselekvésképtelenek az ügyben. Én is próbáltam mindent, de semmi nem segít, és a legrosszabb, hogy azóta már jött több frissítés is a TV-re, de nem oldotta meg.