Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Szoftver frissítés hiba (?)

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-03-2019 10:54 PM)
12586 Megtekintések
bdavis85
First Poster
Beállítások

Üdvözletem!

Bukovenszki Gergely vagyok és a következőben kérném a segítséget.

Van egy Samsung UE48H6200AW típusú smart tv-m. Pár napja nem lehet elindítani semmilyen alkalmazást. Nem is lehet telepíteni semmit (A funkció jelenleg nincs támogatva). A televízió csatlakozik az internethez wi-fi-n keresztül (web böngésző működik a TV-n), viszont a Smart HUB csatlakozásnál a készülék szoftverének frissítését kéri. Szoftverfrissítésnél keres, majd azt írja, hogy "Jelen pillanatban nincs új frissítés" (Jelenlegi verzió:2880). Próbáltam a Samsung honlapjáról letöltött Firmware-t USB-n keresztül frissíteni, de a TV nem lát semmilyen fáljt a pendrive-on. Gyári beállítás visszaállításán gondolkodtam még, de nem tudom a PIN kódót.

Előre is köszönöm a segítséget!

0 tetszik
8 Válaszok
MonikaSz01
Pioneer
Beállítások

Szia,

A hivatalos oldalon elérhető egy frissebb 2890.2 szoftver verzió, a következő linken találod: https://www.samsung.com/hu/support/model/UE48H6200AWXXH/. Ez egy *.exe kiterjesztésű szoftver. Ezt futtatva egy mappa jelenik meg a számítógépen, amelyet egy teljesen üres FAT32-es fájlrendszerűre formázott USB pendrive-ra próbálj letölteni, ez után csatlakoztasd a tévékészülékhez. Amennyiben a tévé nem ajánlja fel automatikusan a frissítést, a Menü-Terméktámogatás-Szoftverfrissítés-USB-ről útvonalon manuálisan is elindítható a folyamat.

Ha továbbra sem müködik megfelelően a Smart felület a gyári visszaállítást is elvégezheted. Tévékészülékek esetén az alapértelmezett PIN négy darab nulla (0000).

Üdv,
Mónika

0 tetszik
hanka6
First Poster
Beállítások

Üdv 

0 tetszik
hanka6
First Poster
Beállítások

Olyan problémám van hogy egyik nap jött az ajánlás rendszer frissítésre, le töltöttem el is kezdte telepíteni, de sajnos azóta használni nem tudom a telefont... Addig kapcsol ki és be magától míg az akkumulátor le nem merül... Egy kék háttérrel jön ki az android jel és ki van írva hogy hiba. Samsung A6+ telefonról van szó. A jótállás alig egy hónapja hogy le járt. Mi a teendő ilyenkor? 

Előre is köszönöm a választ! 

Üdvözlettel :Johanna 

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Sajnos ez a Televíziós fórum, így nem hiszem hogy itt fognak neked tudni segíteni.
Szerintem próbálj meg a Telefonos fórumban segítséget kérni.
https://eu.community.samsung.com/t5/m%C3%A1s-okostelefonok/bd-p/hu-mobile

0 tetszik
Vennik
Student
Beállítások
Üdvözletem
Vennik János vagyok és sajnos teljesen elakadtam a tv-nkel kapcsolatban!
Ue32n5302ak jelenlegi frissítés az 1300 és jelenleg semmi mást nem tudok elérni a tv-n csak a beállítások menüt! letöltöttem az 1310-es frissítést a Samsung oldaláról amit töltöttem egy fat32-re formázott pendrivra, a frissítés magától elindul de sajnos a 0%-ról nem mozdul meg és update fail kiírás után már csak a menüt tudom elérni! Se HDMI se az applikációkat lehetetlen elérni! A segítséget előre is köszönöm

20201121_144341_4854.jpg

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Pentosan mi a mappa neve a pendrive-on?
Illetve próbáltad már leformázni, a pendriveot újra letölteni a file-t és ismét átmásolni?
Elképzelhetőnek tartom ,hogy sérüét az update file.

Ezen felül érdemes lehet felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és kérni egy mély gyári visszaállitást.

0 tetszik
Vennik
Student
Beállítások
Garanciában alaplap csere lett a vége! De köszönöm a segítséget
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Örülök hogy végül megoldódott a problémád, jó szórakozást!

0 tetszik