Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Tv Usb probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-03-2019 09:40 AM)
1069 Megtekintések
kovatsneeva
First Poster
Beállítások

A Samsung Tv-ém eddig gond nélkül csatlakozott a winchesterhez, vagy a pendrivehoz. Tegnap este filmet néztünk a winchesterről, és egyik pillanatról a másikra, kikapcsolt és a Tv-n az a felirat jelent meg, hogy eltávolítottam a külső eszközt. pedig nem. Kihúztam, visszadugtam, kikapcsoltam a tv-t, vissza, kipróbáltam a ,pendrivval is, semmi. Azóta hiába dugok bele bármilyen eszközt, nem érzékeli. Az adathordozókat kipróbáltam lap topon is, ott működnek. Nem értem. Lehet, hogy a Tv USB kimenete ment tönkre? Ja igen van rajta 2 USB kimenet de egyikkel sem működik.

Köszönöm!

0 tetszik
1 Válasz
AdamSzabo
Voyager
Beállítások

Kedves Éva! 

Sajnálom, hogy ezzel a kellemetlen szituációval kellett szembesülnie, főleg esti kikapcsolódás közben. Amennyiben nem használ USB hosszabbító kábelt, vagy az biztosan nem rossz, akkor minden bizonnyal a TV USB csatlakozója (vagy a mögötte lévő elektronika) mehetett tönkre. Ha garanciális a termék, akkor vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval. Ellenkező esetben keresse fel az Önhöz legközelebbi Samsung szervizet. 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/?gclid=Cj0KCQjwj9LkBRDnARIsAGQ-hUfV7wMX_MOlkDx2wvj...

Üdv, 

Ádám

0 tetszik