Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sötét folt samsung tv

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-03-2019 11:59 AM)
5870 Megtekintések
Szandi
Student
Beállítások

Tisztelt cím! 2017 februárjában vádárolt led tv jobb oldalán nagy sötét folt található. A probléma akkor igazán feltűnő, ha fehér háztetet vetít ki a tv. Gyanítom, már régebben is megvolt a probléma, mivel én ritkán használom (a lányom szobájában van, az ő tv-je) most akartam megnézni a neten valamit, így vettem észre. A sötét folt a tv képtesztjén is látszik, illetve a tv jobb oldala , a képernyóje is, melegebb, mint a többi rész. A folt akkor is látszik, ha a képernyő még nem melegedett fel. A tv ( 2 éve) közel 90 ezer forint volt, ennyi pénzér kicsit többet vártam a samsungtól.. 😞 tekintve, hogy van kettő olyan tv-m ami 5 éves (igaz nem samsung) és tökélezesen űködik . Kérem segítsenek, orvosolható -e a baj, kihez forduljak ez ügyben??? Köszönöm előre is: Alexandra

20190316_113144.jpg

20190316_113652.jpg

0 tetszik
2 Válaszok
MonikaSz01
Pioneer
Beállítások

Kedves Alexandra,

Nagyon sajnáljuk a kellemetlen esetet.

Amennyiben a folt a képteszten is tapasztalható (Menü-Terméktámogatás-Öndiagnosztika-Képteszt), szükséges a szervizes kivizsgálás. Javasoljuk a készüléket beszállítani egy közeli márkaszervizünkbe, technikusaink segítenek megoldást találni.

Közel eső márkaszervizeinkre a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshet rá.

Üdvözlettel,
Mónika

0 tetszik
AdamSzabo
Voyager
Beállítások

Kedves Alexandra!

A képek alapján a háttérvilágítás egy részével/szegmensével van probléma, amit csak és kizárólag szervízben tudnak megjavítani. Elő kéne keresni a TV-hez kapott garancialevelet, hogy esetleg még garanciás lehet-e a termék. Ha igen, akkor a garancialevélen megjelölt szervizet kell felkeresni a javítás ügyében. Amennyiben már nem garanciális, ahogy Mónika is javasolta, érdemes az Önhöz legközelebb lévő szervizet felkeresnie. Sajnos ennél többet nem nagyon tudunk itt tenni ebben az esetben.

Üdvözlettel,

Ádám

0 tetszik