dátum: 27-03-2019 01:51 PM
Sziasztok!
Ma reggelre nem működött a NU7122 UHD tv-m távirányítójának pár gombja/funkciója. Nem tudtam megnyitni a guideot, és nem tudtam felmenni a netre se, valamint a beállításokba sem. Kis gondolkodás után kipróbáltam, hogy SmartThings-el el tudom e érni azokat a funkciókat, amit a „nem működő gombok” segítségével tudtam volna, de így sem ment.
Ezután arra gondoltam, hogy lehet egy szoftverfrissítés segíthetne, de mivel nem tudom elérni a beállításokat ez sem működött. Ezután megpróbáltam USB-ről frissíteni, de nem tudok belépni az USB menübe se.
Valakinek van valami ötlete, esetleg találkozott ilyesmivel?
28-03-2019 02:41 PM – szerkesztés: 28-03-2019 02:44 PM
Szia,
Nem tudom, hogy a szoftver-e a probléma, de egy próbát megér..
A menübe betudsz lépni a TV hátulján található gombokkal a távirányító nélkül is (talán jobb oldalt, hátul szokott lenni a joystick).
Üdv,
D
dátum: 28-03-2019 08:33 PM
Szia!
Előfordulhat, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan módon hotel módba került a TV-d.
Ekkor a TV be fog kapcsolni, és belép szervíz üzemmódba. Itt nagyon figyelj, mert ha valami rossz dolgot állítassz be, akkor örök nyugovóra küldheted a TV-det. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább vidd be szervízbe a TV-t, és bízd a procedúrát az ottani szakemberre.
Ha sikerült szervíz módba lépni, akkor látni fogod az alábbi menüpontokat:
A Control-ban találod a "Hotel Option"-t, nézd meg, hogy ez be van-e kapcsolva. Ha igen, kapcsold ki.
Az Option alatt találod a "Factory Reset" menüt, ha minden kötél szakad, akkor itt csinálhatsz egy gyári visszaállítást.
Ui.: ez régebbi modelleknél működött, lehet hogy az újabbakkal nem fog.
dátum: 29-03-2019 10:52 AM
Köszönöm az ötleteket. Hatalmas szerencsémre munka után hazaérve, míg feljöttem ide, hogy megnézzem lett-e valami megoldás bekapcsoltam a TV-t és minden rendben volt. Nem tudom mi történhetett, de hálistennek nem tartott sokáig