Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stále problém s aktivací HbbTV

(Téma vytvořeno: 06-12-2019 08:03 AM)
1018 Zobrazení
Petan91
Student
Možnosti

Dobrý den,

bylo zde otevřeno téma, že nejde aktivovat HbbTV, to bylo již ukončeno s výsledkem: vyřešeno.

Já mám ale stále problém s aktivací HbbTV u televizoru UE65RU7092. TV mám aktualizovanou a když chci otevřít aplikaci HbbTV, vidím pouze černou obrazovku s prázdným oknem uprostřed, nic se neděje, vše zamrzne a TV reaguje pouze na exit.

TV mám doma novou 14 dnů a už mě opravdu přestává bavit každý den zkoušet vyhledávat aktualizace a marně se pokoušet otevírat aplikaci.

Prosím o radu, vyřešení.

0 Like
5 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Petan91 v tomto případě doporučím reset celé Tv, poté reset Smart Hubu a následně stáhnout aplikaci HbbTv do vaší televize.

Hezký den.

0 Like
Petan91
Student
Možnosti

Dobrý den,

tím myslíte TV uvést do továrního nastavení a opět provést kompletní nastavení?

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Petan91 ano, přesně tak. Poté by to mělo fungovat.

Hezký den.

0 Like
Scotty40
First Poster
Možnosti

Ahoj, taky mame s TV problem, aktivovana sluzba HbbTV, ale nelze stahnout apku a ani neni v nabidce. Na poradech napr. CT1 vyzkoci cerveny bod, ale nemuzu ho spustit. K TV je cerny ovladac, na kterem je v levem hornim rohu tlacitko pod funkci mikrofon, na nem jsou cisla a barevne body...nedari se vubec spustit cerveny bod (na jine TV samsung vzdy vyskoci kurzor se 4 barevnymi tlacitky), tady pri delsim podrzeni se vzdy zapne teletext... prosim o radu TV je cca 14 dnu doma z obchodu a verzi firmwaru hlasi aktualni...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Scotty40 

Děkujeme za Váš dotaz. U modelu Samsung TV 2020 došlo ke změně implementace funkce HbbTV. Jelikož nemám žádnou TV po ruce, prověřím Váš dotaz dále, a napíši Vám až získám odpověď, ale vzhledem k období vánočních dovolených Vás poprosím o trpělivost.  Jaký zdroj TV signálu používáte - pozemní vysílání?

Přikládám video návod, ale ten zřejmě u Vašeho problému nepomůže. 

Ještě můžete kontaktovat infolinku společnosti Samsung - 800 726 786. Kolegové mají možnost se dálkově připojit k Vašemu TV a zkontrolovat nastavení. 

fajnsnek2
0 Like