Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nejde aktivovat hbbTV

(Téma vytvořeno: 02-12-2019 09:10 PM)
7142 Zobrazení
Myslik22
Journeyman
Možnosti

Zdravím, kvůli změně na DVB-T2 jsem zakoupil novou televizi Samsung UE43RU7092, bohužel nejde aktivovat hbbTV, aplikaci vidím ale po jejím spuštění se jen objeví prázdné okno na prázdném pozadí, zkoušel jsem TV znovu nastavit, vypojit ze zásuvky, atd..., bohužel stále to stejné. Dá se s tím něco dělat?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@bar3 @o-l-a @Vakitk @Myslik22 poprosím vás o trpělivost.

Pacuje se na nápravě serveru, až to bude opravené, aplikace půjde normálně spustit.

Hezký den.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
Vakitk
Student
Možnosti

Samsung UE55RU8002 úplně stejný problém jako Myslik22 restart vypnutí vůbec nic nepomáhá. Nějaká rada? 

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community, 

@Vakitk situace je již v řešení a poprosím vás o vyčkání než bude nefunkčnost aplikace opravena.

Hezký den.

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Myslik22 @Vakitk pro správnou funkčnost HbbTv je potřeba aktualizovat SW Tv na verzi 1335. 

Hezký den.

0 Like
Myslik22
Journeyman
Možnosti

Bohužel televize mi novější verzi aktualizace nenabízí, dá se stáhnout někde na internetu že bych si ji přes flash disk nainstaloval sám? 

0 Like
Myslik22
Journeyman
Možnosti

Aktualizaci jsem provedl, bohužel HbbTV pořád nejde, jen se objeví prázdné okno na prázdném pozadí a nic se neděje.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @Myslik22 

Vyzkoušel bych ještě restart TV + restart Vašeho modemu/routeru. Poslední variantou je restart TV do továrního nastavení. 

fajnsnek2
0 Like
Myslik22
Journeyman
Možnosti

Děkuji za tipy ale vše vámi zmíněné jsem samozřejmě zkusil, bez výsledku.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Včetně restartu do továrního nastavení ? Jakým způsobem máte připojenou TV k internetu přes kabel či Wi-fi ? Zkusil bych vyzkoušet připojení např. přes mobilní hot-spot, aby se vyzkoušelo připojení přes jiný zdroj internetu. 

fajnsnek2
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Myslik22 ano, lze to stáhnout s webových stránek Samsungu ze souborů.

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_CZ&CttFileID=7296122...

Tento soubor si stáhněte, je nutné ho otevřít, jedná se o samorozbalovací archiv, vytvoří se složka. Vytvořenou složku je potřeba zkopírovat na USB disk a zasunout do TV.

Dále v Nastavení - Podpora - Aktualizace SW, nyní se vyhledá update i na USB disku.

Hezký den.

0 Like