Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smart TV UE40K5572SU Nelze zapnout

(Téma vytvořeno: 05-06-2020 02:18 PM)
1125 Zobrazení
Yokozum
Student
Možnosti

Zdravím. Tv po samovolném nainstalovaní Rakuten TV app a po nasledném vypnutí nejde zapnout. Zobrazí se jen logo smart TV nasledně černá obrazovka. DO nefunguje, lze s ním jen tv vypnout dlouhým stiskem power buttonu. Na TV power butonem zobrazím jen lištu s hlasitosti a přepínáním kanálu, ovšem na dlouhé stisknuti - potvrzení volby nereaguje. Zřejme se jedná o nejaký software problém. Jak TV dat do továrního pokud se nedostanu ani do menu? Servis menu také nejde. Nějaké rady? Tv 3 roky stará.

0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Yokozum 

Podle toho jak to popisujete, tak to vypadá, že odešla základní deska TV. Zkoušel jste TV odpojit na delší dobu od elektrické energie ?

Kontaktujte prosím kolegy na Infolince společnosti Samsung, kde Vám kolegové poradí, protože mají televizory k dispozici, případně Vám pomohou zajistit opravu.

Hezký den

fajnsnek2
sidlistnizar
First Poster
Možnosti

Dobrý den

Objevil jse mi stejný problém u Samsung tv 7 series, po zapnutí logo Smart TV a následně jen černá obrazovka většina tlačítek ovladače nereaguje. Ovšem funguje Smart view přes aplikaci Smart things nebo použití tv jako vzdálené plochy např. u YouTube. Bude to tedy také problém u základní desky? Popř. nějaké rady děkuji.

0 Like
Yokozum
Student
Možnosti

Já to nakonec vyřešil koupí nové základní desky na bazoši. Servis samsungu mi řekl, že oprava je tak za 5000 kč. Jen rozdělání TV 2500kč, a nová deska s montáží 3500.. Reset desky prý neprovádí, nechce se jim zřejmě kvuli kšeftu. Takže doporučuji mrknout na bazoš a pohledam zakladni desku TV. Vymena je celkem jednooduchá. Oprava mě přišla na cca 1300 kč.