Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunguje dálkové ovládání na Samsung TV S6

(Téma vytvořeno: 04-01-2025 02:06 PM)
131 Zobrazení
tihelkaz
Pioneer
Možnosti
Televize lze vypnout a zapnout pomocí dálkového ovládání ale nic jiného, zkoušel jsem to přes aplikaci SmartThings ale tam to ukazovalo že je tv offline 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Omlouvám se, soustředil jsem se na aplikaci. Každopádně aplikace a můj návod Vám může dočasně pomoci. Co se týká ovladače, zkusil jste vyměnit baterie, pokud má? Případně ho znovu spárovat s TV? Pokud nepomůže nic, bude patrně potřeba zásahu servisu či zakoupení ovladače nového.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @tihelkaz
také jsem měl tento problém a vyřešil jsem ho odpojením TV od aplikace SmartThings a opětovnou registrací a instalací. Poté mi už aplikace ukazuje správně, že je TV zapnuta a jde tedy ovládat. Doporučuji tedy tento postup.

0 Like
tihelkaz
Pioneer
Možnosti
Ale nám nefunguje normální ovladač
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Omlouvám se, soustředil jsem se na aplikaci. Každopádně aplikace a můj návod Vám může dočasně pomoci. Co se týká ovladače, zkusil jste vyměnit baterie, pokud má? Případně ho znovu spárovat s TV? Pokud nepomůže nic, bude patrně potřeba zásahu servisu či zakoupení ovladače nového.

tihelkaz
Pioneer
Možnosti
Baterie jsme vyměnili ale nefungovalo, každopádně jsme zkusili ovladač znovu spárovat a ovladač znovu funguje. Děkuji