Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Televize nejde připojit k Wifi

(Téma vytvořeno: 21-08-2024 03:47 PM)
622 Zobrazení
BarboraP
Student
Možnosti
Dobrý den, televize nejde připojit k WiFi.
Tlačítko WPS jsem zkoušela.Vypnout a zapnout router také. Na telefonu i PC mi WiFi normálně jde.
Ručně přidat síť jsem taky zkoušela, křížky jak mezi TV a routerem tak "zemekouli"
Restartovat Smarthub jsem taky zkoušela,
stále nejde, ani když se snažím připojit přes hotspot na mobilu.
Prosím o radu.
Děkuju
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @BarboraP
pokud TV nevyhledá žádnou Wi-FI v okolí, ani Hotspot doporučuji vypojit TV z el. sítě na alespoň 10 minut. Případně reset do továrního nastavení nebo zkusit připojit kabelem. Máte taky možnost kontaktovat zákaznickou linku nebo se obrátit na servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, v prvé řadě bych doporučil připojit tv přes ethernet kabel, pakliže máte tu možnost. Budete mít stabilní připojení. Pakliže nelze, pojďme si projít to nastavení u tv. Takže dáte v menu sítí "Bezdrátové" a vyberete vaší wifi síť, zadáte heslo a ono se to stejně nepřipojí? Nebo v jaké fázi to nejde?
0 Like
BarboraP
Student
Možnosti
Ano dám "Bezdrátové" a žádnou wifi mi to nenajde, je tam jen možnost WPS nebo přidat síť. A ani přes jedno, dle instrukcí, to nefunguje 🙈
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Píšete, že jste zkoušela restartovat Smarthub. Čili se jedná o starší televizi? Zkusila jste ji uvést i do továrního nastavení? Pokud nepomůže ani, obávám se, že pak už s tím pomůže leda servis.
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @BarboraP
pokud TV nevyhledá žádnou Wi-FI v okolí, ani Hotspot doporučuji vypojit TV z el. sítě na alespoň 10 minut. Případně reset do továrního nastavení nebo zkusit připojit kabelem. Máte taky možnost kontaktovat zákaznickou linku nebo se obrátit na servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

0 Like
Members_zjW6F4S
First Poster
Možnosti

Dobrý den.

Děje se mi to, že po zadání hesla se nepřipojím.

Druhá televize s Androidem i rádio na tuto WiFi jede.

0 Like