Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart távirányító hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-01-2019 07:08 AM)
42999 Megtekintések
Bat78
First Poster
Beállítások

Üdvözletem! Vásároltam egy UE65MU6102 készüléket amihez kaptam egy smart távirányítót. A problémám az lenne , hogy a TV készülék kikapcsolása és újboli bekapcsolása után 10ből 8 szor nem csatlakozik a távirányító. Ki- és bekapcsolni lehet vele, de bármi más funkciónál csak a piros led villog rajta. Párosítás gombok nyomásánál sincs kontakt, csak a várakozási karika forog percekig. Csak a TV készülék teljes áramtalanítása után lehet párosítani újra. Kérem segítségüket a hiba orvoslásában. Üdvözlettel!

0 tetszik
28 Válaszok
Ati55555
First Poster
Beállítások
Nekem is hasonló problémám volt, de észrevettem, hogy akkor nem működik a távirányító, ha valaki a beltéri egység távirányítójával kapcsolgatja a TV-t huzamosabb ideig! Valószínűleg erre szétkapcsol a tv távirányítója és a tv! Kikapcsoltam a tv-t, áramtalanítottam a beltéri egységet, bekapcsoltam a tv-t, párosítottam az eszközöket, rámentem a forrásokra, áram alá helyeztem a beltérit és a tv távirányítójával kapcsoltam be a beltérit és működik!
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Ati55555 

Szia,

Köszi, hogy megosztottad velünk az infót. 

0 tetszik
Zsuzsi1990
First Poster
Beállítások
Sziasztok!

Akadt egy kis problémánk a smart távvezérlőnk párosításával.
Adott egy 2017-es gyártási évű UE65NU7022K modelltípusú Tv készülék és egy BN59-01330B és egy BN59-01328A smart távvezérlők. A készüléket csak bekapcsolni lehet a távvezérlőkkel, párosításra nem reagál, azt írja ki hogy nem elérhető. A készülék áramtalanítása illetve a távvezérlők resetelése sem oldja meg a problémát. A Tv a saját gyári gombos távvezérlőjével tökéletesen működök. Szükség van esetleg valamilyen beállításra? Tudnátok segíteni esetleg?
0 tetszik
IPT20151027
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

Adott egy QE55Q60TAUXXH típusú televízió. Nekem úgy kezdődött hogy a tv egyszer csak ki írja hogy nincs internet de másik eszközön pedig tökéletesen működik a Wi-fi. Ezt követően kijött egy szerelő kicserélte a dolgokat mondta ez így jó. Erre rá 2 napra ugyan úgy fent állt a probléma megpróbáltam vissza állítani gyáriba. Nem sikerült mert nem adta be a számsort amin a Pint be tudtam volna írni. Erre azt mondtak rossz a távirányító, mondom jó elmegyek a szak szervizbe venni egyet de elviszem a régit is megnézik ott tökéletesen működött. Jöhetek haza de a szerviz már lassan 2 hete semmit. Most újra tettem a Samsungon keresztül egy bejelentést hogy nem működik meg mindig a tv. Kiváncsi leszek mi lesz. 
Esetleg ha valaki tapasztalt ilyet és helyre jött szívesen elolvasnám hogy hogyan sikerült. 

0 tetszik
Laci405
Apprentice
Beállítások

Szia! A problémám megegyezik a többiekével... UE50JU6870U, és csak a bekapcs gombra reagál. A táv: BN59-0312B. (De próbáltam a 0328a-t is, az sem egy) Egyszerre nyomtam a return+ a 4 színt tartalmazó gombot, majd 5perc után elengedtem, mert amíg nyomom villog, nem alszik el a led. Tv egy hétvégén át ki volt húzva, távban nem volt elem.  A BT keresénél azt írja a tv, hogy nem található eszköz viszont a BT fülest látja, ahogy a tab vagy a telefon is a távirányítót.

0 tetszik
SZJ1967
First Poster
Beállítások

Üdv! Az én távirányítóm gyári alaphelyzetbe állításához a "Vissza" gombot és a léptetőkerék jobb felső sarkában található gombot (Ambient mód) kellett egyidejűleg nyomva tartani.

0 tetszik
Laci405
Apprentice
Beállítások

Szia! Közben youtube alapján meglett, hogy az a gomb nem az a gomb...de ehhez a tv-hez továbbra sem szeretne kapcsolódni. Másikhoz viszont simán ment.

0 tetszik
Members_X2MwtVd
First Poster
Beállítások

Jó napot!

Nálam ugyan ez most!

Mi volt a probléma?

Hogy tudnám orvosolni?

Köszönöm 

0 tetszik
Andibaba76
First Poster
Beállítások
Mi is ma szembesültünk a hangerő gomb problémájával. Mindent IS kipróbáltunk,végül a tv áramtalanítása megoldotta. Szóval érdemes inkább ezzel kezdeni
0 tetszik