Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart távirányító hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-01-2019 07:08 AM)
43032 Megtekintések
Bat78
First Poster
Beállítások

Üdvözletem! Vásároltam egy UE65MU6102 készüléket amihez kaptam egy smart távirányítót. A problémám az lenne , hogy a TV készülék kikapcsolása és újboli bekapcsolása után 10ből 8 szor nem csatlakozik a távirányító. Ki- és bekapcsolni lehet vele, de bármi más funkciónál csak a piros led villog rajta. Párosítás gombok nyomásánál sincs kontakt, csak a várakozási karika forog percekig. Csak a TV készülék teljes áramtalanítása után lehet párosítani újra. Kérem segítségüket a hiba orvoslásában. Üdvözlettel!

0 tetszik
28 Válaszok
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

Ebben az esetben javasolt elsőként áramtalanítani a készüléket, majd resetelni a távirányítót. Ez a távvezérlőn a színes gomb és a Return gomb együttes lenyomásával végezhető el, addig szükséges nyomvatartani a két gombot egyszerre, amíg a távvezérlő LED lámpája már nem villog, hanem elsötétül.

Ezt követően szükséges újrapárosítani a két eszközt.

Reméljük, hogy ez megoldja az általad leírtakat, jelezd mindenképp, ha továbbra sem működik megfelelően.

Üdv!

tina77
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

Én is hasonlót tapasztalok, nem észleli a tévé a távirányítót, azt írja ki, hogy nem elérhető.

Próbálkoztam áramtalanítással, resetelléssel, de semmi. Az elemek jók. Mit tegyek?

Köszönöm!

0 tetszik
apr10th
Student
Beállítások

Nekem is ugyan ez a problémám.. Teljesen új elemek és semmi.. Nekem se oldotta meg az újra párosítás és semmi más eddig.. 😩 

0 tetszik
Fary76
First Poster
Beállítások
Szia ! Nekem is hasonló problémám volt, de tanácsodat végrehajtva megoldodott a problèma ! Köszönöm !!
0 tetszik
fenespeter
Apprentice
Beállítások

Sziasztok,

Nekem is ugyanez a probléma. 10-ből 8-szor nem kapcsolódik a távirányító, csak ha nyomom hosszan a képernyőn mutatott 2 gombot egyszerre...
Már voltak kint szervizesek, egyszer el is vitték két hétre, de a probléma azóta is fennáll, holott azt állították, hogy náluk szépen rendben működött.

Nekem "szerencsére" produkál egy ettől sokkal bosszantóbb problémát is. Én kifejezetten azért választottam Samsung QLED TV-t, mert úgy reklámozták, hogy ez milyen szipi meg szuper az Xbox-szal. Épp ezért óriási csalódás, hogy játék közben a TV viszonylag rendszeresen lefagy. (fekete képernyő, QLED felirat, újraindulás...)
...és ez iszonyatosan dühítő ha épp egy kanyar felé száguldasz 360-al, vagy lőnek rád a banditák.

Bat78
First Poster
Beállítások

A problémám azóta is fennáll sajnos. Semmi gombkombináció nem oldotta meg.

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
szia!

Távoli segítségnyújtással már próbálkozatok?
A Smart tv-k fülnél megtalálod hogyan kell engedélyezni , hogy a Samsung ügyfélszolgálat hozzáférjen a TV-hez
https://www.samsung.com/hu/support/remoteservice/
0 tetszik
SzaboNoemi
First Poster
Beállítások

Segitseget kérnék mi hiába párositunk , mindent csinálunk vele akkor sem jo . Valakii valami tanács ??

0 tetszik
apr10th
Student
Beállítások

Szia!

Mi teljesen kihúztuk a falból a TV-t és csak ezután sikerült párosítani!