dátum: 24-01-2019 07:08 AM
Üdvözletem! Vásároltam egy UE65MU6102 készüléket amihez kaptam egy smart távirányítót. A problémám az lenne , hogy a TV készülék kikapcsolása és újboli bekapcsolása után 10ből 8 szor nem csatlakozik a távirányító. Ki- és bekapcsolni lehet vele, de bármi más funkciónál csak a piros led villog rajta. Párosítás gombok nyomásánál sincs kontakt, csak a várakozási karika forog percekig. Csak a TV készülék teljes áramtalanítása után lehet párosítani újra. Kérem segítségüket a hiba orvoslásában. Üdvözlettel!
dátum: 28-01-2019 05:18 PM
Szia,
Ebben az esetben javasolt elsőként áramtalanítani a készüléket, majd resetelni a távirányítót. Ez a távvezérlőn a színes gomb és a Return gomb együttes lenyomásával végezhető el, addig szükséges nyomvatartani a két gombot egyszerre, amíg a távvezérlő LED lámpája már nem villog, hanem elsötétül.
Ezt követően szükséges újrapárosítani a két eszközt.
Reméljük, hogy ez megoldja az általad leírtakat, jelezd mindenképp, ha továbbra sem működik megfelelően.
Üdv!
dátum: 24-04-2019 12:41 PM
Sziasztok!
Én is hasonlót tapasztalok, nem észleli a tévé a távirányítót, azt írja ki, hogy nem elérhető.
Próbálkoztam áramtalanítással, resetelléssel, de semmi. Az elemek jók. Mit tegyek?
Köszönöm!
dátum: 23-07-2019 03:52 PM
Nekem is ugyan ez a problémám.. Teljesen új elemek és semmi.. Nekem se oldotta meg az újra párosítás és semmi más eddig.. 😩
dátum: 23-08-2019 08:40 PM
dátum: 20-11-2019 09:35 AM
Sziasztok,
Nekem is ugyanez a probléma. 10-ből 8-szor nem kapcsolódik a távirányító, csak ha nyomom hosszan a képernyőn mutatott 2 gombot egyszerre...
Már voltak kint szervizesek, egyszer el is vitték két hétre, de a probléma azóta is fennáll, holott azt állították, hogy náluk szépen rendben működött.
Nekem "szerencsére" produkál egy ettől sokkal bosszantóbb problémát is. Én kifejezetten azért választottam Samsung QLED TV-t, mert úgy reklámozták, hogy ez milyen szipi meg szuper az Xbox-szal. Épp ezért óriási csalódás, hogy játék közben a TV viszonylag rendszeresen lefagy. (fekete képernyő, QLED felirat, újraindulás...)
...és ez iszonyatosan dühítő ha épp egy kanyar felé száguldasz 360-al, vagy lőnek rád a banditák.
dátum: 20-11-2019 10:15 AM
A problémám azóta is fennáll sajnos. Semmi gombkombináció nem oldotta meg.
dátum: 20-11-2019 07:45 PM
dátum: 27-11-2019 09:20 PM
Segitseget kérnék mi hiába párositunk , mindent csinálunk vele akkor sem jo . Valakii valami tanács ??
dátum: 28-11-2019 08:09 AM
Szia!
Mi teljesen kihúztuk a falból a TV-t és csak ezután sikerült párosítani!