Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s pripojením Wifi

(Téma vytvořeno: 02-03-2020 07:42 PM)
32092 Zobrazení
SiToSVK
Student
Možnosti

Zdravím

potrebujem riešenie 

internet: O2 na doma Strieborný 

Smart TV 4K UHD:  SAMSUNG UE50RU7092U

problem je taky že mi nechce najsť žiadnu sieť, ak dam, pripojiť sa bezdrôtovo cez wifi, tak mi ukaže použiť WSP alebo pridať sieť, čo mi pred 4 dňami neukazovalo vôbec, nemôžem sa vôbec pripojiť.

skušal som resetovať nastavenia siete a nič 

na internete som čítal že sa ma stlačiť tlačítko WSP na routeri, skušal som nič 

pred 4 dňami to všetko išlo bez problemov a dnes som išiel na internet a nejde, nerozumiem tomu  

vopred Dakujem za každu radu 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @SiToSVK 

Na ostatních zařízeních v domácnosti se Vaše Wi-fi zobrazuje? Vyzkoušejte restartovat modem a na TV vyzkoušejte Reset Smarthubu Pokud by to nepomohlo, tak vyzkoušejte např. na mobilu udělat mobilní hotspot, zda TV uvidí alespoň tento Wi-Fi bod. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @SiToSVK 

Na ostatních zařízeních v domácnosti se Vaše Wi-fi zobrazuje? Vyzkoušejte restartovat modem a na TV vyzkoušejte Reset Smarthubu Pokud by to nepomohlo, tak vyzkoušejte např. na mobilu udělat mobilní hotspot, zda TV uvidí alespoň tento Wi-Fi bod. 

fajnsnek2
SiToSVK
Student
Možnosti
Zdravím
Na ostatných zariadeniach ide Wifi bez problémov

Resetoval som SmartHub a pomohlo to konečne

Dakujem veľmi pekne za vyriešenie problému

prajem pekný deň
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @SiToSVK 

Děkujeme za zpětnou vazbu, a jsme rádi, že se problém vyřešil. :smiling-face:

fajnsnek2
vsorokacova
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

dnes mám uplne stejny problem, jako pan prede mnou. Wifi mi normalne funguje na ostatnich zarizenich, TV nezobrazuje wifi, tu mou, ani zadnou jinou. Resetovani Smarthubu nepomohlo. Prosim oradu, co dal.

Dekuji.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @vsorokacova,

pokud jste zkoušela všechny body co uváděl @fajnSnek a přesto TV nevidí žádnou wi-fi, vyzkoušel bych tedy ještě TV vytáhnout alespoň na 30 minut z elektriky a potom zapnout.

Dejte potom vědět, zda to pomohlo. 

Děkuji.

Maya369
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

řeším ten stejný problém. Wi-Fi na TV zničeno nic nefunguje. Zkoušela jsem všechny předešlé rady a nic. Prosím napadá vás jak tohle vyřešit?
Děkuji  

0 Like
Denny001
First Poster
Možnosti
SAMSUNG QE65QN85CAT stejný problém, zničeho nic nejde připojit k wifi. Vyzkoušel jsem už vše výše uvedené.

0 Like
Anulik17
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

mám úplne stejný problém. Televize se z ničeho nic odpojila od Wifi. Všechna jina zařízeni se na wifi bez problému připojí a fingují. Zkoušela jsem připojit televizi na hot spot-bez problémů funguje, restartovala jsem Smarhub, televize byla vypojena cely den a stale nejde připojit k Wifi.  Danou wifi v nabídce vidím, zadam heslo, ale prostě se televize nepřipojí. Můžu poprosit o pomoc?

0 Like
chomík
First Poster
Možnosti
Mam stejny problem, wifi sit najde ale neprihlasi se k ni, smart hub resetovan, sit odstranena a po vyhledani site a znovu zadani hesla se stejne TV nepripojila.
0 Like