o 28-02-2020 12:16 PM
Dobrý den, mám dotaz zakoupil jsem televizor Samsung QE65Q60 65" vše funguje ale jakmile chci nalézt soundbar Samsung HW-H550. Měl jsem starší typ televizoru a zde bylo spojení bez problémů. Zkoušel jsem připojit přes bluethooth í přes hdmi ale televizor soundbar nenajde. Mobilní telefon soundbar najde a starší typ televize také. Existuje nějaké řesení? Vyzkoušel jsem snad všechno. Děkuji Kalousek.
o 28-02-2020 02:02 PM
Hezký den @Georgijus
Koukal jsem na oficiální návod, a zdá se, že párování přes BT by mělo být velice jednoduché. Jediné co mě napadá, je zkusit odebrat párování jednoho ze starších zařízení. A pak zkusit v QLED soundbar znovu přidat. Pak jedinou variantou jak připojit k TV bude HDMI kabel, do TV musí být zapojeno v portu HDMI ARC.
o 28-02-2020 04:35 PM
Jojo to jsem udělal odebral ve starém zařízení. Napojil í přes hdmi a stále zvuk nejede. Měnil jsem í kabel hdmi. Povedlo se mi že najednou běžel ale teď už zase nejede a nevím absolutně co s tím. Tv to přes bluethooth prostě nenajde 😞
o 28-02-2020 05:06 PM
Tak už funguje. Pomohl mi až pracovník z podpory. Musí se podržet dlouze tlačítko play/pause aby to zapomnělo starou tv a teď už to tv našla.
o 28-02-2020 05:12 PM
o 10-08-2021 06:10 PM
dobrý den, mám podobný problém. Moje TV Samsung QE49Q7FAM "nevidí" externí bluetooth soundbar HW-J250. Jiná externí BT zařízení televize ale kupodivu "vidí". Ostatní zařízení (mobil) snadno externí soundbar přes BT "vidí" a v pohodě zvuk v soundbaru přehrávají. Zkoušel jsem taky na soundbaru dlouze podržet tlačítko play/pause, ale ani to nepomohlo. Co teď? Děkuju za názor.