Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tv nenalezne soundbar

(Téma vytvořeno: 28-02-2020 12:16 PM)
803 Zobrazení
Georgijus
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mám dotaz zakoupil jsem televizor  Samsung QE65Q60 65" vše funguje ale jakmile chci nalézt soundbar Samsung HW-H550. Měl jsem starší typ televizoru a zde bylo spojení bez problémů. Zkoušel jsem připojit přes bluethooth í přes hdmi ale televizor soundbar nenajde. Mobilní telefon soundbar najde a starší typ televize také. Existuje nějaké řesení? Vyzkoušel jsem snad všechno. Děkuji Kalousek.

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Georgijus 

Koukal jsem na oficiální návod, a zdá se, že párování přes BT by mělo být velice jednoduché. Jediné co mě napadá, je zkusit odebrat párování jednoho ze starších zařízení. A pak zkusit v QLED soundbar znovu přidat. Pak jedinou variantou jak připojit k TV bude HDMI kabel, do TV musí být zapojeno v portu HDMI ARC.

fajnsnek2
0 Like
Georgijus
Apprentice
Možnosti

Jojo to jsem udělal odebral ve starém zařízení. Napojil í přes hdmi a stále zvuk nejede. Měnil jsem í kabel hdmi. Povedlo se mi že najednou běžel ale teď už zase nejede a nevím absolutně co s tím. Tv to přes bluethooth prostě nenajde 😞

0 Like
Georgijus
Apprentice
Možnosti

Tak už funguje. Pomohl mi až pracovník z podpory. Musí se podržet dlouze tlačítko play/pause aby to zapomnělo starou tv a teď už to tv našla. 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Super, moc děkujeme za zpětnou vazbu s řešením :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2
0 Like
bobina1
First Poster
Možnosti

dobrý den, mám podobný problém. Moje TV Samsung QE49Q7FAM "nevidí" externí bluetooth soundbar HW-J250. Jiná externí BT zařízení televize ale kupodivu  "vidí". Ostatní zařízení (mobil) snadno externí soundbar přes BT "vidí" a v pohodě zvuk v soundbaru přehrávají. Zkoušel jsem taky na soundbaru dlouze podržet tlačítko play/pause, ale ani to nepomohlo. Co teď? Děkuju za názor.

0 Like