o 18-04-2020 08:50 AM
Dobrý den,
za poslední měsíc jsem zakoupila dvě televize 43" Samsung UE43RU7092. U každé z nich nastal stejný problém. Aktivovala jsem HbbTV, které funguje v naprostém pořádku. Ale při přepínání programů, když je v tv aktivován HbbTV, mi začně tv problikávat (vždy když přepnu program, tak mezi dobou než se mi v pravém dolním rohu objeví logo "zmáčkněte červené tlačítko" televize problikne....Naopak, když je HbbTV neaktivní (prostě v nastavení vypnu), tak vše funguje bez problémů. Toto problikávání je velmi nepříjemné...a nevím co s tím dělat...zkoušela jsem snad už všechno...tovární nastavení, připojení přes kabel, připojení přes wifi, hledala jsem novou aktualizaci systému (není k dispozici)...když jsem volala na podporu samsung bylo mi řečeno že je to "vlastnost tv". Tato vlastnost ale není v žádné přírůčce či na internetu popsána.....Poradíte mi prosím co s tím? Děkuju.
o 18-04-2020 09:11 AM
Zdravím Community,
@kelisova13 doporučila bych reset Smart hubu, znovu stáhnout HbbTV , podle instrukcí ve videu. Poté doporučím resetovat tv z elektrické sítě na pár minut.
Hezký den.
o 18-04-2020 09:24 AM
o 04-05-2020 01:59 PM
Dobrý den @kelisova13,
můžete, prosím, vyzkoušet, zda jiné aplikace fungují korektně? Pokud ostatní aplikace fungují korektně, je skutečně možná právě porucha s aplikací HbbTV. Toto by šlo vyřešit jedině přímo s poskytovatelem aplikace HbbTV.
o 07-05-2020 11:36 AM
Dobrý den,
ostatní aplikace fungují v pořádku.
Úplně stejný problém u HbbTV mám i na druhé televizi samsung (STEJNÁ SÉRIE). Obě televize jsou kupované za poslední 2 měsíce.
o 07-05-2020 01:51 PM
Dobrý den,
děkuji za ověření funkčnosti ostatních aplikací. Dostal jsem informaci, že pokud ostatní aplikace fungují korektně, je skutečně možná právě porucha s aplikací HbbTV. Toto by šlo vyřešit jedině přímo s poskytovatelem aplikace HbbTV. Můžete ale, prosím, kontaktovat přímo zákaznickou linku Samsungu, kde se mohou na Vaši televizi vzdáleně připojit a vyzkoušet si tento konkrétní případ u HbbTV.
Děkuji a prosím potom o informaci, zda se Vám to podařilo vyřešit.
Pěkný den.
o 30-06-2020 09:45 AM
Dobrý den @kelisova13
prosím, pokud byla pro Vás informace užitečná, můžete ji Přijmout jako řešení?
Děkuji.
o 30-06-2020 02:02 PM
Dobrý den, bohužel vaše navrhované řešení vůbec nepomohlo...Zkoušeli jsme vzdálený přístup technika, dokonce byla televize na reklamaci, kdy nám reklamace byla zamítnuta...
o 30-06-2020 02:10 PM
Dobrý den,
děkuji za napsání zpětné vazby. Mrzí mě že se problém nevyřešil, ale v tomto případě pokud byla i televize v autorizovaném servisu Samsung na reklamaci a ta byla zamítnuta, tak zde už bohužel nic nezmohu.