Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s HbbTV

(Téma vytvořeno: 18-04-2020 08:50 AM)
1771 Zobrazení
kelisova13
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, 

za poslední měsíc jsem zakoupila dvě televize 43" Samsung UE43RU7092. U každé z nich nastal stejný problém. Aktivovala jsem HbbTV, které funguje v naprostém pořádku. Ale při přepínání programů, když je v tv aktivován HbbTV, mi začně tv problikávat (vždy když přepnu program, tak mezi dobou než se mi v pravém dolním rohu objeví logo "zmáčkněte červené tlačítko" televize problikne....Naopak, když je HbbTV neaktivní (prostě v nastavení vypnu), tak vše funguje bez problémů. Toto problikávání je velmi nepříjemné...a nevím co  s tím dělat...zkoušela jsem snad už všechno...tovární nastavení, připojení přes kabel, připojení přes wifi, hledala jsem novou aktualizaci systému (není k dispozici)...když jsem volala na podporu samsung bylo mi řečeno že je to "vlastnost tv".  Tato vlastnost ale není v žádné přírůčce či na internetu popsána.....Poradíte mi prosím co s tím? Děkuju.

8 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@kelisova13 doporučila bych reset Smart hubu, znovu stáhnout HbbTV , podle instrukcí ve videu. Poté doporučím resetovat tv z elektrické sítě na pár minut. 

Hezký den.

0 Like
kelisova13
Apprentice
Možnosti
Děkuji. všechno toto jsem zkoušela a bohužel nic se nezměnilo....
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @kelisova13,

můžete, prosím, vyzkoušet, zda jiné aplikace fungují korektně? Pokud ostatní aplikace fungují korektně, je skutečně možná právě porucha s aplikací HbbTV. Toto by šlo vyřešit jedině přímo s poskytovatelem aplikace HbbTV.

kelisova13
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, 

ostatní aplikace fungují v pořádku. 

Úplně stejný problém u HbbTV mám i na druhé televizi samsung (STEJNÁ SÉRIE). Obě televize jsou kupované za poslední 2 měsíce.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

děkuji za ověření funkčnosti ostatních aplikací. Dostal jsem informaci, že pokud ostatní aplikace fungují korektně, je skutečně možná právě porucha s aplikací HbbTV. Toto by šlo vyřešit jedině přímo s poskytovatelem aplikace HbbTV. Můžete ale, prosím, kontaktovat přímo zákaznickou linku Samsungu, kde se mohou na Vaši televizi vzdáleně připojit a vyzkoušet si tento konkrétní případ u HbbTV.

Děkuji a prosím potom o informaci, zda se Vám to podařilo vyřešit.

Pěkný den.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @kelisova13 

prosím, pokud byla pro Vás informace užitečná, můžete ji Přijmout jako řešení?

Děkuji.

0 Like
kelisova13
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, bohužel vaše navrhované řešení vůbec nepomohlo...Zkoušeli jsme vzdálený přístup technika, dokonce byla televize na reklamaci, kdy nám reklamace byla zamítnuta...

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

děkuji za napsání zpětné vazby. Mrzí mě že se problém nevyřešil, ale v tomto případě pokud byla i televize v autorizovaném servisu Samsung na reklamaci a ta byla zamítnuta, tak zde už bohužel nic nezmohu.

0 Like