Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Párování Vodafone SetTop Boxu s televizí UE43CU7172

(Téma vytvořeno: 27-10-2023 06:43 PM)
521 Zobrazení
zaknah
Pioneer
Možnosti

Zdravím. Televize nabízí při nastavení svého ovladače pro ovládání SetTop Boxu spoustu možností kabelovek, bohužel Vodafone TV mezi nimi není. Nastavila jsem tedy UPC (Vodafone u mne nahradil UPC, vyměnil ale zařízení) a pokusila se najít model Sagemcom DCI362-UHD, ten ale bohužel v nabídce není také. Samozřejmě jde bez problému používat na TV jeden a na STB druhý ovladač, ale bylo by výrazně pohodlnější kdyby stačil jeden. Povedlo se vám to někomu rozchodit?

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Pokud neni zarizeni v oficialnim seznamu podporovanych settopboxu resp tv. Tak s tim nic neudelate. Muzete zkusit poridit nejaky “univerzalni” ovladac ktery zvladne ovladat oboji. Nektera zarizeni podporuji ovladani skrze HDMI vystup. Tzn ze po zapnuti boxu skrze HDMI se zapne i TV. Muze jit ovladat hlasitost atd 

V tv v nastaveni to najdete jako polozku HDMI CEC (Anynet+)

Zde se doctete vice. Bohuzel pouze v EN, paklize anglictine plne nerozumite, muzete pouzit google prekladac.

https://www.samsung.com/sg/support/tv-audio-video/use-anynetplus-hdmi-cec-on-your-samsung-smart-tv/

Nejake plne fungovani to vsak nezaruci.

zaknah
Pioneer
Možnosti

Děkuji, anglické manuály nejsou problém, ale zase tolik mi to nevadí, jen když mi to nabídlo tu možnost, tak mi přijde škoda, že jí nemůžu využít. On je problém už prvotně v tom,  že podporu má UPC a UPC Direct, co už tady nejsou a Vodafone, který je stáhnul pod sebe ne. Škoda, třeba při nějaké aktualizaci..

0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, přikládám návod spárování. Nastavit musíte v ovládači na STB Vodafonu. Screenshot_20231029_133243_My Vodafone.jpg
0 Like
zaknah
Pioneer
Možnosti

Já ale nechci ovládat oboje ovladačem STB. O tomhle vím, to není to, co hledám. Potřebuju softwarově propojit TV a STB, což TV u jiných poskytovatelů umožňuje.

0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Nerozumím, chcete ovládat TV a STB jedním ovladačem. Pokud máte kabelovku, tak programy stejně nastavujeme na STB a ne v TV. Jaký je rozdíl v ovládání ovladačem TV a ovladačem STB?
0 Like
zaknah
Pioneer
Možnosti

Já ale mluvím o softwarovém ovladači, co se nastavuje přímo v televizi. Televize si pak umí sama zapnout STB například na naplánované nahrávání. A rozdíl - TV používám na spoustu jiných věcí, než sledování vysílání, to používám málokdy. Ovládám jí jejím chytrým ovladačem, případně mobilním telefonem.  Fakt mi nešlo o nastavení ovladače jako té škatulky, SobicekCze odpověděl na můj dotaz naprosto jasně. Jste hodný, ale tohle nastavení, co posíláte znám a nevyhovovalo mi ani u minulé obyčejné televize.

0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Aha, tak hezký den, jsem o něco (málo) chytřejší 🤔
0 Like
zaknah
Pioneer
Možnosti

Děkuju a hezký den 🙂

0 Like