Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční TV přes mobilní hotspot

(Téma vytvořeno: 20-03-2021 02:34 PM)
3482 Zobrazení
look_ass
Student
Možnosti

Zdravím, mám takový problém s televizí připojenou přes mobilní hotspot. Myšlenka byla taková, že se zruší doma internet ( přes O2 ) a "pojede" se pouze přes mobilní hotspot, jelikož mám neomezená data ( Vodafone ) .. Akorát jsem narazil na problém, že nefungují programy (tv běží přes internet a ne z antény ) .. Nedokáže prosím někdo poradit, proč tomu tak je a jak se to dá řešit? Díky moc 

7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, teď budu víceméně hádat, ale tipoval bych, že ten mobilní hotspot nebude mít "takovou sílu", aby to bez problémů utáhl.

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den ,

a  jaky tarif konkrétně mate? Pozor totiz na slovicko neomezena data. Mnohdy jsou limitovana prave rychlosti stahovani (casto 3 nebo 10mb) coz je nasledne problem kdyz se ma telefon jeste delit o hotspot resp. rychlost s dalsimi zarizenimi. 

V sile hotspotu problem nebude.. Spise v rychlosti stahovani. Prosim o overeni.

S pozdravem 

SobicekCze

ds.png

0 Like
look_ass
Student
Možnosti

Dobrý den, děkuji za reakci. V síle připojení to nebude, funguje normálně Youtube ve 4k rozlišení, Netflix i internetovy prohlížeč jdou také. Jedná se pouze o programy, které jsou přes internet ...

SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Mohu Vas poprosit o zmereni rychlosti internetu? A to jak v telefonu skrze stranku rychlost.cz tak nasledne po pripojeni TV v prohlizeci vasi televize? 

Sam o sobe mobilni hotspot neni dimenzovan na velke mnozstvi pripojenych zarizeni a to by mohlo delat problem...

Ostatni zdroje jako internetove tv potrebuji dostatecne dobrou odezvu a silny internet i kvuli tomu, ze se obsah prehrava zive a neni mozne cast dat nacist dopredu. Tak jako napriklad u youtube... Navic youtube pouziva mnohem lepsi kompresi a proto i 4K video casto muze nacist lepe nez kde jake obyc HD.. 

Prosim o vyzkouseni a uvidime co dal. 

PS: Pokavad se nepletu.. Vodafon v zakladu limituje rychlost na 10mb/s coz je na vice zarizeni kde se telefon deli s hotspotem nevyhovujici obvzlast na internetovou tv. Neomezenou rychlost nabizi snad jen u tarifu RED MAXI. 

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Kosák
Pathfinder
Možnosti
A jakého poskytovatele TV máte?
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

mohu se zeptat jak to dopadlo? Pripadne paklize vam nejaka odpověď pomohla. Tak zdali by jste ji mohl oznacit jako odpoved?

SobicekCze

ds.png

0 Like
Budik
Student
Možnosti
Mám jiný problém TV Samsung se nechce připojit k hot spot telefonu Samsung... Nevíte co s tím?
0 Like