o 20-03-2021 02:34 PM
Zdravím, mám takový problém s televizí připojenou přes mobilní hotspot. Myšlenka byla taková, že se zruší doma internet ( přes O2 ) a "pojede" se pouze přes mobilní hotspot, jelikož mám neomezená data ( Vodafone ) .. Akorát jsem narazil na problém, že nefungují programy (tv běží přes internet a ne z antény ) .. Nedokáže prosím někdo poradit, proč tomu tak je a jak se to dá řešit? Díky moc
o 20-03-2021 03:14 PM
20-03-2021 03:24 PM - upraveno 20-03-2021 04:05 PM
Dobry den ,
a jaky tarif konkrétně mate? Pozor totiz na slovicko neomezena data. Mnohdy jsou limitovana prave rychlosti stahovani (casto 3 nebo 10mb) coz je nasledne problem kdyz se ma telefon jeste delit o hotspot resp. rychlost s dalsimi zarizenimi.
V sile hotspotu problem nebude.. Spise v rychlosti stahovani. Prosim o overeni.
S pozdravem
SobicekCze
o 20-03-2021 03:44 PM
Dobrý den, děkuji za reakci. V síle připojení to nebude, funguje normálně Youtube ve 4k rozlišení, Netflix i internetovy prohlížeč jdou také. Jedná se pouze o programy, které jsou přes internet ...
20-03-2021 04:10 PM - upraveno 20-03-2021 04:18 PM
Mohu Vas poprosit o zmereni rychlosti internetu? A to jak v telefonu skrze stranku rychlost.cz tak nasledne po pripojeni TV v prohlizeci vasi televize?
Sam o sobe mobilni hotspot neni dimenzovan na velke mnozstvi pripojenych zarizeni a to by mohlo delat problem...
Ostatni zdroje jako internetove tv potrebuji dostatecne dobrou odezvu a silny internet i kvuli tomu, ze se obsah prehrava zive a neni mozne cast dat nacist dopredu. Tak jako napriklad u youtube... Navic youtube pouziva mnohem lepsi kompresi a proto i 4K video casto muze nacist lepe nez kde jake obyc HD..
Prosim o vyzkouseni a uvidime co dal.
PS: Pokavad se nepletu.. Vodafon v zakladu limituje rychlost na 10mb/s coz je na vice zarizeni kde se telefon deli s hotspotem nevyhovujici obvzlast na internetovou tv. Neomezenou rychlost nabizi snad jen u tarifu RED MAXI.
S pozdravem
SobicekCze
o 20-03-2021 05:43 PM
o 22-03-2021 10:39 AM
Dobry den,
mohu se zeptat jak to dopadlo? Pripadne paklize vam nejaka odpověď pomohla. Tak zdali by jste ji mohl oznacit jako odpoved?
SobicekCze
o 06-05-2024 05:39 AM