o 10-09-2020 10:58 AM
Dobrý den,
Zakoupil jsem NOVÝ monitor Samsung S27R750 (LS27R750QEUXEN) u CZC. Na monitoru jsem hned po prvním zapojení našel několik vadných pixelů a dokonce chybějící díl. Pokusil jsem se tedy reklamovat - už po pár dnech. ALE - zjistilo se, že sériové číslo na faktuře a krabici nesouhlasí s SN na samotném monitoru. Nemohu teď produkt ani reklamovat ani vrátit, protože reklamační oddělení porovnává SN na kusu s SN na faktuře/krabici.
Chápejte, v krabici byl monitor se špatným SN. Já jsem teď zcela bezmocný, czc si hraje na hloupé, nebo ze mě dělá podvodníka. Připadám si podveden a okraden.
Sériové číslo na boxu a faktuře CWWQH4ZN300227
Sériové číslo na monitoru CWWQH4ZN300093D
Můžete se (někdo, kdo má přístup do systému Samsungu) podívat na ta sériová čísla a zjistit, kde mohl vzniknout problém?
Děkuji
Martin Tříska
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 03-03-2021 07:29 PM
Zdravím, tak až dnes se sága uzavřela.
Nakonec mi nikdo od Samsungu nepomohl. Ale CZC prý dohledalo, že „moje“ SN má kdosi jiný. Tohle pátrání trvalo tři týdny, ale nakonec monitor přijali do reklamace a po dalších 3 týdnech jsem měl monitor doma.
Panel vyměnili, ale jen za méně špatný kus a tak jsem znovu reklamoval (to byl konec listopadu). Den před Vánoci reklamaci zamítli, protože se závada neprojevila (přitom stejné mrtvé pixely jen na jiném místě). Takže jsem nechal závadu vyfotit a poslat na reklamaci znovu. Čekal jsem, až nakonec uplynula 30 denní lhůta na vyřízení reklamace, takže jsem telefonicky odstoupil od smlouvy (cca konec ledna). Zajímavé je, že krátce po odstoupení od smlouvy dorazil opravený monitor na prodejnu.
Pak se chvíli nic nedělo, takže jsem znovu telefonicky urgoval. Nakonec v druhé půlce února byl vystaven dobropis. Obratem jsem ho zaslal do CZC a čekal.
Po další telefonické urgenci (prý kolega nováček udělal chybu) mi byly peníze připsány na účet dnes (3.3.21)
o 10-09-2020 02:55 PM
Dobrý den, obávám se, že tady nikdo takový nebude, ale měli by vám být schopni odpovědět na infolince Samsungu: 800 726 786
o 12-09-2020 10:13 PM
o 13-09-2020 11:44 AM
prodejce se dopustil podvodu a tím vám způsobil škodu - musíte se obrátit na policii
o 03-03-2021 07:29 PM
Zdravím, tak až dnes se sága uzavřela.
Nakonec mi nikdo od Samsungu nepomohl. Ale CZC prý dohledalo, že „moje“ SN má kdosi jiný. Tohle pátrání trvalo tři týdny, ale nakonec monitor přijali do reklamace a po dalších 3 týdnech jsem měl monitor doma.
Panel vyměnili, ale jen za méně špatný kus a tak jsem znovu reklamoval (to byl konec listopadu). Den před Vánoci reklamaci zamítli, protože se závada neprojevila (přitom stejné mrtvé pixely jen na jiném místě). Takže jsem nechal závadu vyfotit a poslat na reklamaci znovu. Čekal jsem, až nakonec uplynula 30 denní lhůta na vyřízení reklamace, takže jsem telefonicky odstoupil od smlouvy (cca konec ledna). Zajímavé je, že krátce po odstoupení od smlouvy dorazil opravený monitor na prodejnu.
Pak se chvíli nic nedělo, takže jsem znovu telefonicky urgoval. Nakonec v druhé půlce února byl vystaven dobropis. Obratem jsem ho zaslal do CZC a čekal.
Po další telefonické urgenci (prý kolega nováček udělal chybu) mi byly peníze připsány na účet dnes (3.3.21)