Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback podvod

(Téma vytvořeno: 12-06-2024 08:23 PM)
668 Zobrazení
Jiří Kačmař
Journeyman
Možnosti

Koncem dubna tohoto roku jsem koupil v rámci akce Cashback televizi Samsung v ceně 150 tisíc. Ihned jsem zaregistroval produkt a zažádal o Cashback. Ze strany podpory a zaměstnanců Samsungu není žádná zpětná vazba. Mé výzvy k řešení ignorují a vnímám tedy celou situaci jako klamavou reklamu a zvažuji odeslat k řešení ČOI. Má někdo podobnou zkušenost? Jako majitele více zařízení Samsung mě samozřejmě tato neschopnost a nulová zákaznická podpora odrazuje si jakýkoli produkt značky výhledově vůbec pořídit.

27 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Cashback je jedna skvela akcia, za seba, znamich a kolegov v praci nemame ziadnu negativnu spatnu vazbu a vsetky peniaze boli riadne sprocesovane, takze podvod, ako to nazyvate, to urcite nie je. Komunikoval ste s podporou ako? Maju telefon, e-mail, chat, WA, CEO, kontrolne oddelenie, neverim, ze by vas zo vsadial ignorovali 🙃
Nejake e-maily vam snad prisli, co na ich kontrolne oddelenie? Nahraval ste sam potrebne veci snad?
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Nemají na zaslání bonusu obvyklých 45 pracovních dní od podání a splnění všech podmínek? Řekl bych, že mají ještě čas...
0 Like
Jiří Kačmař
Journeyman
Možnosti

Problém je, že mi stále nepotvrdili registraci, posílal jsem jim fotku SN a podklady na xkrát a nakonec mi jen řekli že předali někomu k řešení. Posledních 14 dní na maily nereagují vůbec.

0 Like
Jiří Kačmař
Journeyman
Možnosti

Komunikoval jsem přes telefon, mnohočetné maily a po 6 týdnech jsem nedostal ani potvrzení registrace. Jen že předali někam k řešení, posledních 14 dní ani reakce na mail.

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Chápu, ty akce jsou tak složité, že by člověk rád věděl, že vše splnil. Snad Vám to někdo z místních Member Stars prověří.
0 Like
Jiří Kačmař
Journeyman
Možnosti

Tak hlavně už jen to že člověk musí vypisovat, volat a dožadovat se reakce není za mě známka kvalitní zákaznické podpory.

0 Like
Karvaj
Pioneer
Možnosti
Podpora na whatsappu úplně skvělá, vždycky jsem hned vše vyřešil i cashback na telefon.
0 Like
Karvaj
Pioneer
Možnosti
Kup si televizi Tcl to jsou super střely a dělá a poloviční ceny než samsung, za mě top strop
0 Like
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Mate cislo registracie?
0 Like