Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Magenta TV na UE65DU7172

(Téma vytvořeno: 10-06-2024 10:22 PM)
4311 Zobrazení
petr1885a
First Poster
Možnosti

Dobry den,

Dnes jsem zakoupil televizi samsung 

• UE65DU7172

a v popisu ma uvedeno ze by mela mit instalovanu nebo ze lze doinstalovat aolikaci MAGENTA TV.

Bohuzel ji ale nemohu nikde najit a pri pokusu o vyhledavani pri zadani "MAGENTA TV" jsou nalezeny pouze odkazy na videa z youtube ale aplikace nikoliv.

0 Like
26 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
podľa infa, ktoré mám aplikácia Magenta TV ešte nie je pre model UE65DU7172 dostupná a mala by prísť v druhej polovici júna/června .
petr1885a
First Poster
Možnosti

Děkuji za informaci. 

Všichni prodejci uvadeji ze aplikace je predinstalovana 😞 Takze mam zatim monitor 😂 a nezbyde nez cekat.

0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Neboj, určitě přijde na řadu hned po češtině na S24U.. takže někdy mezi červencem a prosincem 2025..🤣 [jen žertuji]
0 Like
dvorakmil1
First Poster
Možnosti

Dobry den, nějaké nove info ohledně aplikace Magenta tv? Mam ten samý problem na tv  UE50DU7172U (2024). Diky za informaci. 

0 Like
petr1885a
First Poster
Možnosti

Tak máme červen pryč a aplikace stále nikde. 😞

0 Like
petr1885a
First Poster
Možnosti

Podelim se s Vami informace, které jsme získal.

Nevydrzel jsem a napsal na podporu SAMSUNG, kdy bude aplikace dostupna. Odpovedi bylo ze aplikace vazne na strane T-mobile. Tak jsem tedy napsal dotaz na T-mobile, jak to vypada s aplikaci Magenta TV pro televizory samsung modelove rady 2024. Dnes mi volali z infolinky, ze termin neznaji a ze aplikace je dodana vazne na strane Samsungu = nedozvedel jsem se NIC 

Vysledkem je ze muzeme jen cekat, cekat, cekat, cekat a jeste cekat.

0 Like
piters50
Voyager
Možnosti

zdravím, tak nevím ale v TV 65 7172 magenta normalne jede. pisu o TV z roku 2021. ma ji znama a ja ji to kdysi tu apku instaloval a bez problemu.

0 Like
piters50
Voyager
Možnosti

to jako ze ta sama 3 roky stara s aplikaci problem nema a cerstve koupena ano?

mam Sherif, frame, odyssey monitory a apka tam rovnou byla myslim. kupovane vsechno v poslednim pul roce.

dokonce i v te nejlevnejsi tv co maji v nabidce apka je.

0 Like
petr1885a
First Poster
Možnosti
Bohuzel problem se aktualne tyka 65DU7172. Televize z roku 21 maji jine pismenko v oznacení. Myslim ze je tam A (65AU7172)
0 Like