o 22-12-2021 12:17 PM
Koupil jsem televizi Samsung QE65Q60A a doslova mě vytáčí, že při každém přepnutí na kterýkoliv program ze skupiny Prima se v pravém dolním rohu asi na 5 vteřin zobrazí reklama Primy “iPrima - seriály a filmy zdarma....”, viz foto v příloze. Obdobně se na kterémkoliv programu ze skupiny ČT zobrazuje reklama na jakýsi asi “ČT bod”. U všech programů TV Nova se zobrazí reklama na jejich červené tlačítko a výzva k přehrání nějaké superstar, viz foto v příloze. Dokonce se asi přes 1/4 obrazovky zobrazila reklama na Lidl!!!!
JE TO FUNKCE TELEVIZE, není to součást vysílání!! Mám ještě druhou televizi QE55Q60RAT a v té se tato reklama nezobrazuje. Je to při každém přepnutí a je to šíleně otravné. Televize stála 27 tisíc Kč a hlava mi nebere, jak si soudruzi ze Samsungu vůbec mohou dovolit takovouhle prasárnu do televize implementovat. Není to produkt, který jsem dostal zdarma, abych pak musel trpět reklamy, za televizi jsem zaplatil hodně peněz a nečekám, že za ty peníze mě bude nasírat každou chvíli reklama přes reklamu.
O této funkci jsem před koupí nebyl z žádného popisu informován!!!
Hledal jsem v nastaveních a nenašel jsem, kde se to dá vypnout.
Prosím tedy o radu, jak tu funkci nevyžádané reklamy vypnout, jestli by s tím mohl někdo pomoci.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 22-12-2021 12:42 PM
Nejedná se o tohle? https://digital.rozhlas.cz/divaci-se-musi-obrnit-trpelivosti-v-chytrych-televizich-je-ceka-vlna-nevy...
Zkuste vypnout HbbTV.
o 22-12-2021 12:21 PM
Ještě dodatek...
A) televize je nastavena do režimu domácnost, není nastavena do režimu provozovna
B) menu - "Settings" - "Terms & Privacy" - "Privacy Choices" jsem také kontroloval, všechny ty souhlasy tam mám NEzaškrtnuté, tedy odmítnuté
o 22-12-2021 12:42 PM
Nejedná se o tohle? https://digital.rozhlas.cz/divaci-se-musi-obrnit-trpelivosti-v-chytrych-televizich-je-ceka-vlna-nevy...
Zkuste vypnout HbbTV.
o 22-12-2021 01:03 PM
Dobrý den @televize2021
Jak píše kolega @Libb tak tohle není na vině Samsungu, ale právě skupiny Prima. Mám televizor jiné značky, ale situace je u mě úplně stejná. Zdrojem těchto "reklam" je HbbTV. Zřejmě se má jednat o "přidanou" hodnotu.
22-12-2021 01:46 PM - upraveno 22-12-2021 01:56 PM
o 22-12-2021 02:23 PM
HbbTV byla v menu menu - "Settings" - "Broadcast" zapnutá, tak jsem to tam vypnul a zdá se, že to pomohlo Díky všem a příjemné svátky.
o 22-12-2021 02:43 PM
Super, jsme rádi, že jsme zlepšili Vánoce a taky, že za to teda nemůže Samsung