Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube na TV samsunga działa w 720p

(Temat utworzony: 29-09-2017 11:51 AM)
15997 Wyświetlenia
endigarnek
First Poster
Opcje

Witam, czy ma ktoś rozwiązanie problemu aplikacji youtube na TV UE39F5500, która wyświetla filmy w maksymalnej rozdzielczości tylko 720p? Obraz jest bardzo niskiej jakości...

Podobno problem bardzo znany i większość TV samsunga nie odtwarza filmów z youtube w natywnej rodzielczości telewizora...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy próbowałeś udostępnić z telefonu YT ? Nie wiem, czy Netia na prefix IPv6, ale może sprawdź na konputerze 

https://test-ipv6.com/

Screenshot_20200106-174654_YouTube.jpg

Robert3632
Journeyman
Opcje

tak z telefonu. Na telefonie rodzieczość usatwiona na 1080p a na telewizorze i tak max 720p niestety

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Robert3632  Napisz, do mnie wiadomość prywatną pogadamy.

Pawelg111
First Poster
Opcje

Witam mam taki sam problem podczas oglądania filmów teledysków na YouTube min tv Smart TV Samsunga maxymalnie mogę ustawić rozdzielczość 720 większej nawet mi nie pokazuje ,dodam że po zakupie miałem normalnie w 1080

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pawelg111 wiesz, że wszystkie modele są Smart? Warto zatem podać, o którym modelu napisałeś. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawelg111 U mnie na YouTube Smart TV mam filmy i teledyski 1080 i 4k :smiling-face:

0 Like
agnieszkagmyrek
Explorer
Opcje

Brawo. Robert3662 sama prawda o samsungu wreszcie .

0 Like
agnieszkagmyrek
Explorer
Opcje
A propo zmienilem tv i zgadnijcie co ?

Kupiłem u konkurencji. Za 4500 .Tych pieniedzy i nastepnych samsung juz nie zobaczy .
Dobiliscie mnie tym brakiem rozwiazania you tube na h6400.
Róbcie tak dalej.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@agnieszkagmyrek  Ciekawe, jaka to marka ? Chyba wiesz, że dla YT 720p nie jest już HD ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@sempiko72  Czy wiesz, kto jest twórcą aplikacji Netflix i YT ?

0 Like