Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Witam tv s90c nie widzi niczego przez Bluetooth

(Temat utworzony: 28-11-2023 03:20 PM)
729 Wyświetlenia
JacekMi
Journeyman
Opcje

Witam tv s90c nie widzi słuchawek JBL , nie widzi Philips 8000, nie widzi dwóch telefonów xaomi , ogólnie Bluetooth nic nie widzi, serwis 3 raz się podlaczal zdalnie i nic nie wymyślili. Powiedzieli ,że sprzęt nie ma zgodności, o cholera, nowiutki sprzęt i taka porażką, ma ktoś jakiś pomysł?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Moduł Bluetooth i WiFi w niektórych urządzeniach jest zintegrowany na jednej płycie jeśli nie działa jedno to i drugie. Proszę zrobić reset telewizora i sprawdzić ponownie? Jeśli nie pomoze, to oznacza że jest problem na płycie głównej i reklamować musi Pan telewizor.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
JacekMi
Journeyman
Opcje

Aha do tego sieć Wi-Fi też nie widzi tego tv jak chce przesyłać filmy czy inne pliki. Muszę wysyłać na dekoder i z dekodera na tv . 

Serwis nie potrafi mi pomóc.

Czy to się nadaje na rękojmię i zwrot kosztów?

0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Moduł Bluetooth i WiFi w niektórych urządzeniach jest zintegrowany na jednej płycie jeśli nie działa jedno to i drugie. Proszę zrobić reset telewizora i sprawdzić ponownie? Jeśli nie pomoze, to oznacza że jest problem na płycie głównej i reklamować musi Pan telewizor.
JacekMi
Journeyman
Opcje

Dziękuję za odpowiedź, restart był robiony zdalnie, był wyłączany z prądu na 15 minut, nic nie pomogło. Dzwonię więc do serwisu, pozdrawiam.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Mam nadzieję ze serwis szybko i sprawnie usunie u Pana usterkę. Pozdrawiam.
0 Like
Maniek2730
First Poster
Opcje
Witam mam pytanie dlaczego nie mogę polaczyc bezprzewodowo klawiatury lenowo poprzez odbiornik bluetooth podłączony poprzez USB a natomiast myszkę też lenowo która była wraz z klawiatura połączyłem. Z góry dziękuję za odpowiedź
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maniek2730, jaki to dokładnie model TV? Czy klawiatura znajduje się w trybie parowania? Generalnie telewizory niechętnie współpracują z zewnętrznymi adapterami Bluetooth, próbowałeś połączyć bezpośrednio przez moduł BT w telewizorze, o ile Twój model go posiada?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like