Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Vectra Smart Go

(Temat utworzony: 02-10-2022 08:19 PM)
3405 Wyświetlenia
Kuba1944
First Poster
Opcje

Witam , kupiłem telewizor Samsung chce podłożyć telewizję internetowa Vectra Smart Go i wyskakuje mi błąd "Vectra nie wspiera tizen"mieszkam w UK jest jakieś rozwiązanie? Dziękuję 

15 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jaki masz dokładny model TV? Samsung nie ma takiej strony gdzie są wyszególnione aplikacje na daną wersję TIZEN.

https://www.samsung.com/pl/tvs/smart-tv/smart-hub-and-apps/

Aplikację dodają się automatycznie do Smart Hub. Nie ma też możliwości odświeżenia Smart Hub  bez zresetowania i usunięcia konta. Poza tym masz napisane w instrukcji obsługi że Samsung nie gwarantuję że jakieś aplikacje pojawią czy są usuwane.

WalekMst2
First Poster
Opcje

mój model to QE55Q70RATXXH. 

Brak takiej strony z przejrzeniem listy aplikacj w latach 20-tych XXI wieku to żenada (przeglądanie tego wszystkiego na telewizorze to horror).

To kolejny argument by po kilkunastoletniej lojalności do TV Samsunga czas zwrócić się do konkurencji, która stosuje system otwarty, gdzie mogę sobie zainstalować np dowolną przeglądarkę plików video, która akceptuje np. *.avi lub aktualizowaną dowolną przeglądarkę internetu czyli Android zamiast twardo trzymać się zamkniętego i skostniałego już mocno Tizena.

Samsung nie gwarantuje ,że jakieś aplikacje się pojawią czy są usuwane - ale, że ta aplikacja weszła podało kilka mediów plus wydawca / developer (Vectra) i jego infolinia to potwierdza.

Jeśli tak nie jest niech to Samsung definitywnie zdementuje.

Jeśli taka aplikacja jest mogę udostępnić kod zdalny do TV żeby zrobić Push na moje konto.

0 Like
WalekMst2
First Poster
Opcje

to słabe, jednak czas na Android TV. zdecydowanie

0 Like
Zachar1974
First Poster
Opcje

A to ciekawe.... w załączonym linku apps widać aplikację TV Smart Go a fizycznie na TV przecież nie tak starym QE55Q60RATXXH już jej nie ma 😞

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak widać do dziś aplikacja nie jest dostępna na TIZEN.

0 Like