Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UE40J5200 - Aplikacja ELEVEN

(Temat utworzony: 02-01-2018 04:38 PM)
5683 Wyświetlenia
Krzysiu
First Poster
Opcje

Zakupiłem TV UE40J5200AW aby oglądac w nim ELEVEN SPORTS i mam problem ze zlokalizowaniem tej aplikacji w moim telewizorze Proszę o pomoc wstawiam zdjęcia z danymi jakie Ww TV(może coś pomogą)IMG_20180102_154320.jpg

Screenshot_2018-01-02-16-23-55-109_com.xiaomi.scanner.png

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie wiem jaki masz telefon? Aplikacja Smart View powinna załatwić sprawę o ile nie zadziała ochrona praw autorskich

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Krzysiu
First Poster
Opcje

Mój telefon to XIAOMI Redmi 4A 2/32 GB zakupiny w sklepie Xiaomi

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Musisz sprawdzić, czy apka jest dla niego dostępna. Nie używam to nie wiem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Krzysiu
First Poster
Opcje

Jak wyżej pisałem mam w telefonie aplikacje Eleven i oglądam mecze.Jedyny problem że po podłączeniu się przez wifi-direct widzę na ekranie TV zawartość telefonu, a gdy załączę mecz ekran ciemny i słychać tylko głos komentatorów.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Zasmucę Cię, jedno z twoich urządzeń ma zamałą wydajność lub masz małą niezgodność funkcji wifi direct.

U mnie na S8+ i QF& (tv) wszystko śmiga bez problemu.eleven.jpg

0 Like
Krzysiu
First Poster
Opcje

Szkoda 😞 Może przez Smart View da radę ?

0 Like
Krzysiu
First Poster
Opcje

Starałem się zakogować i połączyć z TV poprzez Smart View żąda sie ode mnie wpisanie kodu ( czterocyfrowy, który powinien pokazać si ena ekranie TV) Nic mi nie pokazuje się na Ekranie Jak to włączyć i skąd wziąść ten kod ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
U mnie ten kod był zwracany do telefonu i nic nie musiałem wpisywać zatwierdzałem ok i po sprawie.
Usuń w menu tv wszystkie sparowane urządzenie i spróbuj jeszcze raz.

0 Like
Krzysiu
First Poster
Opcje

Nadal walczę z możliwością oglądania ELEVEN na moim TV Samsung i nadal bez sukcesów :smiling-face: ,Moze znajdzie się jakaś mądra głowa która pomoze mi w moich zmaganiach ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Wyczyść dane aplikacji Smart View, zaktualizuj telewizor do najnowszej wersji oprogramowania i spróbuj ponownie sparować urządzenia.

0 Like