Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

55’’ Full HD Smart TV M5672 UE55M5672AUXXH - brak aplikacji Ipla , VOD TVP , TVN Player

(Temat utworzony: 17-03-2018 09:05 PM)
1853 Wyświetlenia
Themario90r
First Poster
Opcje

Witam Panowie , 

Zmieniłem właśnie Tv na nowszego samusnga z oprogramowaniem Taizen mam problem z SmartHUB gdyż nie ma on sam w sobie aplikacji takich jak wymieniłem w temacie , żona mi juz truje od kilku dni że nie może oglądać swoich serialii ... 

Próbowałem wyszukać tych aplikacji ale niestety ich brak , w poprzednim TV były. 

Czy macie jakiś pomysł na to aby takie apki zaintalować na nowym TV?? 

Dzieki z góry i pozdrawiam :smiling-face:

0 Like
7 Odpowiedzi
LeszekJ
Voyager
Opcje

Czy widać coś co się nazywa APPS?

Tym się pozyskuje brakujące apki.

0 Like
Themario90r
First Poster
Opcje

Tak jak pisałem w poście próbowałem wyszukać za pomocą opcji wyszukaj i brak aplikacji vod TVP do pobrania .Tak jak pisałem w poście próbowałem wyszukać za pomocą opcji wyszukaj i brak aplikacji vod TVP do pobrania .

0 Like
LeszekJ
Voyager
Opcje

A pozostałe znalazłeś?

Wpisz może vod... To nie jest Google.

0 Like
Themario90r
First Poster
Opcje

Tak wpisywałem ... ipla wycofana a TVN player jest pod nazwa player gdzie aplikacja sienzaczynanw momencie reklamy .... 

wiec nie mam pojęcia o co wymogiem chodzi ...

0 Like
LeszekJ
Voyager
Opcje

W moim roczniku KS te apki są dostępne do instalacji. Nie wiem czy stabilne w działaniu, bo używam na okrągło tylko Netflixa i YT.

Rozumiem z tego, że nie dogadano się dla nowszych roczników (Samsung z dostawcami VoD-y się nie dogadał).

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Themario90r skontaktuj się zpomocą techniczną, w celu zdlanego wyczyszczenia cache Smart Huba. Po takim zabiegu powinny pojawić się najnowsze wersje palikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ju7000
Apprentice
Opcje

W Tizenie 2015 (rocznik J) widoczne są (zakładka video) nawet dwie aplikacje VOD.TVP, starsza i nowsza (ikona taka sama, różnica w dacie).

0 Like