Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UE40J5200 - Aplikacja ELEVEN

(Temat utworzony: 02-01-2018 04:38 PM)
4313 Wyświetlenia
Krzysiu
First Poster
Opcje

Zakupiłem TV UE40J5200AW aby oglądac w nim ELEVEN SPORTS i mam problem ze zlokalizowaniem tej aplikacji w moim telewizorze Proszę o pomoc wstawiam zdjęcia z danymi jakie Ww TV(może coś pomogą)IMG_20180102_154320.jpg

Screenshot_2018-01-02-16-23-55-109_com.xiaomi.scanner.png

0 Like
32 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Co do oglądania przez przeglądarkę, może być problem bo strona żąda nie wpieranego już flasha.
Co do telefonów, to sprawdź, który z modeli najlepiej współpracuje z tv po WiFi Direct. Odpalasz aplikację eleven i jeżeli tylko nie zadziała ochrona praw, to transmitujesz na tv.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ju7000
Apprentice
Opcje

Na pewno oglądałem mecze na aplikacji Eleven na JU7000 (Tizen 2015?) parę miesięcy temu. Odinstalowałem po miesiącu abonamentu (szczęśliwie wziąłem najkrótszy abo, na próbę), bo mecze rwały, co parę minut kilku-kilkunastosekundowa zwiecha, no tragedia przy oglądaniu. A łącze internetowe 60MB/s, na starym lapku nie rwało, czyli ewidentnie niedopracowana aplikacja. Apka Eurosport była znacznie lepsza (niestety Bu-ligi już nie mają).

0 Like
walasas
Journeyman
Opcje

no to lipa, będę musiał kupić tv box a chciałem moc wydać ta kasę na coś innego.

0 Like