W moim telewizorze UE32F6400AW brak jest nowej aplikacji do hbo go, jest stara która odsyła do sklepu w którym nic nie ma. Ktoś miał podobny... Wyświetl post
Po podłączeniu Apple TV 4K telewizor automatycznie rozpoznał urządzenie i przypisał mu odpowiednią ikonkę w menu.
W pewnym momencie musiałem... Wyświetl post
Włączyłem PIP podczas oglądania kanału i zaskoczenie – w podglądzie nie mogę oglądąć kanałów szyfrowanych. Samsung z jakiegoś powodu nazwał je... Wyświetl post
Witam. Mam taki oto problem. Posiadam TV Samsung EU55KS7000 i mam do niego podłączony komputer HTPC. Puszczam z niego filmy i TV. Próbowałem na... Wyświetl post
Podczas oglądania telewizji w pewnym momencie straciłem dostęp do kanałów szyfrowanych. W drugim odbiorniku było wszystko w porządku. Podmieniłem... Wyświetl post
Witam, mam problem z TV Samsung UE55M5502 z odtwarzaniem filmów powyżej 4GB.Próbuje otworzyć plik mp4, mam trzy filmy w tym samym formacie ( są to... Wyświetl post
Zakupiłem TV UE40J5200AW aby oglądac w nim ELEVEN SPORTS i mam problem ze zlokalizowaniem tej aplikacji w moim telewizorze Proszę o pomoc wstawiam... Wyświetl post
Witam
Potrzebuje dokupić puszkę z dłuższym kablem z wejsciami HDMI i z wejsciem optycznym która jest wpięta w telewizorze. Wieszając telewizor... Wyświetl post
Witam.Aktualizacja wypuszczona dzisiaj więc świeża ale...Po poprzedniej miałem problem z przerywaniem dźwięku w formacie DTS Neo 2:5...Dzisiaj... Wyświetl post
Hej. Pytanie może banalne ale dla mnie ważne. Mam tv Samsung MU7042 i używam aplikacji Smart View na swoim telefonie Huawei P9. Włączam czasem tą... Wyświetl post
od jakoś czasu przestał działać prawidłowo TVN Player . Po załadawoniu ikony i miniturki są zmieszane w jedną całość i nie ma możliwości nic... Wyświetl post
Witam.Posiadam telewizor Samung ju6400.Pod wejście hdmi arc podpięty jest ultrabox 4k.Pod wejście optyczne w telewizorze podpięty jest soundbar.Po... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z posteryzacja, kolor bandingiem na moim TV. Chodzi o gradient koloru jaki się pojawia zamiast płynnego przejśćia. Wyglada... Wyświetl post
Witam, potrzebuję pomocy w sprawie doboru telewizora do ps4 Pro. TV do 42" nie większy, mam budżet do 1800 zł, wiem, że to nie dużo, jednak na... Wyświetl post
Czemu Firma samsung z małej litery olewa wsparcie dla starszch TV np. UE40D8000 na 55'' też ,
czy aby to celowr by kupić nowszy model???
... Wyświetl post