20-02-2017 08:24 PM
21-02-2017 01:37 PM
21-02-2017 05:33 PM
Witam
Tak próbowałem zresetowac Tv ale nie dało to rezultatu,problem pozostał
22-02-2017 03:42 PM – ostatnio edytowany 15-03-2017 12:54 PM przez MateuszN
A czy próbowałeś może wykonać aktualizację oprogramowania? Jeśli nie, to spróbuj pobrać aktualizację ze strony:
http://www.samsung.com/pl/support/model/UE65JS8500LXXH/
Plik aktualizacyjny jest dostępny w zakładce "Instrukcje do pobrania". Nazwa pliku to Upgrade File(USB type) i jest to wersja 1480.4.
Jeśli pobierzesz plik, należy go następnie wypakować na pustego pendrive. Po wypakowaniu powinien pojawić się folder "Image" z plikami w środku. Następnie należy podłączyć urządzenie do portu USB w telewizorze. Po czym należy wejść do:
Menu -> Pomoc techniczna --> Aktualizacja oprogramowania -> Aktualizuj teraz
Po aktualizacji sprawdź w jaki sposób będzie zachowywać się telewizor.
20-03-2017 05:23 PM
Ten model to porażk a przywracanie ustawień fabrycznych to stara śpiewka . ja mam problem z Bluetooth tv nie łoczy się z padem DualShock4 zalecanym przez Samsunga dwie wizyty serwsanta i nić Chciałem kupić klawiatur i myszkę Bluetooth ale niewiem czy zadziałają.Radzę sprawdzić to i będzie następny problem .U mnie sprawa ciągnie się już dośc długo zamierzam zgłośić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta To może wreszcie coś wskuram .
21-03-2017 10:40 AM
krzysztof42 napisali:
Ten model to porażk a przywracanie ustawień fabrycznych to stara śpiewka . ja mam problem z Bluetooth tv nie łoczy się z padem DualShock4 zalecanym przez Samsunga dwie wizyty serwsanta i nić Chciałem kupić klawiatur i myszkę Bluetooth ale niewiem czy zadziałają.Radzę sprawdzić to i będzie następny problem .U mnie sprawa ciągnie się już dośc długo zamierzam zgłośić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta To może wreszcie coś wskuram .
@krzysztof42
Przekazałem opisany problem do naszego działu reklamacji, który zweryfikuję sprawę oraz skontaktuje się bezpośrednio z Tobą.
W przyszłości kieruj proszę zgłoszenia reklamacyjne przez formularz kontaktowy lub za pośrednictwem naszej infolinii. Wszelkie potrzebne informacje znajdziesz tutaj.
01-04-2017 09:23 AM
Witam Witam dostałem takiego e-maila od Pani specjalistki z działu reklamacji i się nieźle ubawiłem
(Uprzejmie informuję, iż obecnie oczekujemy na firmware który obsłuży pada którego Pan posiada.
Kontroler który Pan posiada jest nowszy niż ten który został opisany w instrukcji obsługi dołączonej do TV . Implementacja obsługi tego urządzenia jest planowana w maju.
Firma Samsung Electronics Polska Sp. z o.o. stara się o przyspieszenie wdrożenia obsługi nowego pada specjalnie dla Pana.)
To ja mam takie pytanie mysz która się też nie łączy przez bluetooth jest pewnie za stara i kot ją przestraszył. Ja tv kupiłem w 2016 roku w styczniu a oni obiecują mi że w maju roku nie podają będę miał w pełni sprawny tv szkoda że kasy nie chcieli po upływie gwarancji. Może mugłbyś sprawdzić na swoim TV czy pad DualShock®4 lub mysz bluetooth łączy się z twoim telewizorem i dać jakąś informacje tu na forum.