Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

QE55QN85B nie uruchamia się po aktualizacji

(Temat utworzony: 02-01-2025 05:44 PM)
545 Wyświetlenia
Tomasz_Z_
Apprentice
Opcje

Bardzo mnie ciekawi polityka Samsung względem uszkodzonego tv. Działał i wszystko było z nim w miarę ok do Świąt. Zaktualizował się automatycznie i już się nie uruchomił. Infolinia stwierdziła, że skoro chwilka po gwarancji to już mój problem. Ani słowa o pomocy... nie wiem czy jest sens odpłatnego naprawiania tv czy szukać innego... (tyle, że już wiem, że nie Samsunga).

Czy ktoś coś z takiego podejścia do klienta rozumie?
28 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
to już nie tylko dotyczy smartfonow ale też tv, aktualizacja uceglila tv to jest, nie będę używał epitetów, szczególnie że to nie taki stary model 22r zapewne jak c jest 23r
0 Like
Tomasz_Z_
Apprentice
Opcje
Tak, końcówka 22, można się zdenerwować... (wk€#@€)
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
nie wiem czy nie można tego prawnie ugryźć, gdyż jakby nie patrzeć zostało to uszkodzone z winy producenta, jak ostatnio kilka modeli smartfonow i to tylko przez aktualizacje
Tomasz_Z_
Apprentice
Opcje
Rozważam taką opcję. Wiem też, że trzeba na to czasu i jakieś tam środki. A na końcu kupę nerwów, których akurat już nie mam
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
ja bym napisał reklamację z dokładnym opisem mimo że skończyła się gwaracja, przy negatywnej odpowiedzi przy tak drogim sprzęcie raczej złożył bym pozew,
przez wadliwe aktualizacje jakby nie patrzeć poniosłeś straty finansowe, a aktualizacje co trzeba podkreślić nie są zależne od Ciebie tylko producenta, więc hmm odszkodowanie powinno się należeć
0 Like
Tomasz_Z_
Apprentice
Opcje
Tak, to chyba będzie najbardziej sensowne podejście do tematu. Dzięki!
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
widzę że to szerszy problem, będą się wybierać, bo jak to dotyczy kilkunastu czy kilkudziesięciu tysięcy przypadków na świecie to spore straty i tak bym szedł albo ugoda albo sąd do tego uokik, bo to już nieśmieszne takie działanie
0 Like
Tomasz_Z_
Apprentice
Opcje
Tak, temat jest na wielu forach poruszany. Ciekawe co z tego wyniknie
0 Like