Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Smart IPTV Samsung UE60ES6100W

(Temat utworzony: 28-03-2020 09:00 PM)
6079 Wyświetlenia
wojtek_sam-es6100
First Poster
Opcje

Witam, przez pomyłke przywróciłem TV do ustawień fabrycznych i wraz z tym usunąłem program Smart IPTV, proszę o pomoc w przywróceniu tego programu. Próbowałem instalować z USB ale 0 reakcji 😞

0 Like
Przejdź do rozwiązania
Gringos71
Student
Opcje

A po co tyle komplikacji??nie lepiej pobrać z poziomu tv apke M3U IPTV?

0 Like
abgar
Explorer
Opcje

Jak kto woli. Ja wolę robić update pliku m3u przez Internet z desktopa niz biegać z pendrive.

Poza tym o ile mnie pamięć nie myli np NET IPTVjest dostepny bezpośrednio z telewizora więc instalację robi się migiem

0 Like
Gringos71
Student
Opcje

Zainstalowałem dwie aplikacje z pendrive IPTV SMART oraz SSIPTV ,zainstalowało się i widać ikony tych programów ale jak dam uruchom to tylko czarny ekran jest cały czas.

0 Like
Gringos71
Student
Opcje

Jak dasz radę to napisz jaki może być problem że jak zainstalowałem z pendrive  Smart IPTV to instalacja przebiegła pomyślnie i widać ikonę w tv ale jak uruchomie program to tylko czarny ekran jest.

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

Zobacz Instrukcję dotyczącą instalacji aplikacji i wspieranych modeli. 

Wymienione masz serie dla Tizen-a

Tizen TVs (J/K/M/N/Q/R/T). Seria A jest z 2021 roku. Autor wymienia roczniki od 2015 do 2020.  W związku, z czym chyba musisz poszukać innej aplikacji, gdyż aplikacja nie wspiera twojego modelu.

Agata16
First Poster
Opcje

Witam, próbuję zainstalować IPTV poprzez pobieranie odpowiednich plików na USB. Zgodnie z instrukcją podłączając USB do telewizora automatycznie aplikacja powinna zacząć się instalować. Niestety nic takiego się nie dzieje, otwierają się jedynie puste foldery....
Co robię nie tak?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Agata16  Możliwe że pobrany plik nie jest odpowiedni do wersji TIZEN. Pozostaje szukać informacji w necie skąd pobrałaś ten plik.

Anonimowa
First Poster
Opcje

Witam. Podpowiesz może skąd pobrać aplikacje Smart IPTV i jak ją zainstalować na Samsung?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonimowa   Wpisz sobie w Google Smart IPTV  Samsung a znajdziesz aplikację do pobrania oraz instrukcję instalacji.  

0 Like
Anonimowa
First Poster
Opcje

Uwierzy mi Pan,że przeszukałam wszystkie czeluści internetu i żadna pobrana nie zadziała mi na TV?

0 Like