Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Smart IPTV Samsung UE60ES6100W

(Temat utworzony: 28-03-2020 09:00 PM)
6066 Wyświetlenia
wojtek_sam-es6100
First Poster
Opcje

Witam, przez pomyłke przywróciłem TV do ustawień fabrycznych i wraz z tym usunąłem program Smart IPTV, proszę o pomoc w przywróceniu tego programu. Próbowałem instalować z USB ale 0 reakcji 😞

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli miałeś, zainstalowane aplikację Smart IPTV z pamięci USB musisz szukać w necie jak to zrobić. Tu nie mogę Ci podać linka, dlatego że jest to oficjalne forum Samsunga. Jeśli była ta aplikacja w Smart Hub to tak ją Wyszukiwanie aplikacji

@wojtek_sam-es6100  wysłałem Ci wiadomość prywatną. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

30 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli miałeś, zainstalowane aplikację Smart IPTV z pamięci USB musisz szukać w necie jak to zrobić. Tu nie mogę Ci podać linka, dlatego że jest to oficjalne forum Samsunga. Jeśli była ta aplikacja w Smart Hub to tak ją Wyszukiwanie aplikacji

@wojtek_sam-es6100  wysłałem Ci wiadomość prywatną. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wojtek_sam-es6100  wysłałem Ci 2 wiadomość prywatne.

0 Like
abgar
Explorer
Opcje

Ja zrobiłem podobnie. Też nie mogę zainstalować.SmartIPTV najwyraźniej został usunięty z serwera aplikacji Samsung.

Było i się zmyło 😕

Szkoda bo zapłaciłem za rejestrację apki u producenta.

Dzięki Samsung:serious-face-with-symbols-covering-mouth:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@abgar  U mnie jest Smart IPTV  na starym i nowym TV, ale i tak nie korzystam z tego.

0 Like
abgar
Explorer
Opcje

Prawdopodobnie jak zrobisz reset telewizora to Ci zniknie

W każdym razie znalazłem pliki SmartIPTV w necie i instalacja z USB poszła bez problemu

0 Like
atena11
First Poster
Opcje

Witam, chciałam wysłać do Ciebie wiad.prywatną jeśli nie byłby to problem w sprawie Samsunga, jestem tu nowa i nie wiem jak to zrobić czy jest możliwość abyś podpowiedział mi jak to zrobić? Z góry bardzo dziękuję.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@atena11  Napisałem do ciebie wiadomość prywatną.

Gringos71
Student
Opcje

ma straszna prosbe ,ale nie wiem czy to wogole da sie zrobic,a mianowicie posiadam 55" Q80A QLED 4K Smart TV (2021) i chcialbym ogladac pliki m3u z pendriva,jak to mozna zrobic i czy wogole jest taka mozliwosc?pozdrawiam

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gringos71  A co masz podane w instrukcji na stronie 167?

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202109/20210910124253866/OSNDVBEUA-7.2.0_EM_OSCAR_EU_P...

Jedyna opcja przekonwertowanie na inny format.