Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung UE49MU6472 - rozjaśnienia

(Temat utworzony: 19-09-2017 05:33 PM)
8126 Wyświetlenia
krzysztof72
First Poster
Opcje

Witam, posiadam Samsunga UE49MU6472 od jakichś ponad 2 miesięcy. Od ponad 2 tygodni, na telewizorze w prawym dolnym rogu na ciemnym tle można zobaczyć "rozjaśnienia" (zdjęcie poniżej). Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Dodam tylko, że na początku na pewno czegoś takiego nie było, dopiero od tych 2 tygodni zaczęło to występować.

DSC_0012.JPG

0 Like
26 Odpowiedzi
Kawi
Journeyman
Opcje

Cześć krzysztof72,

Wyglada to na przebijanie podświetlenia.

Powinieneś skorzystać z obsługi serwisowej. Wykaz adresów oraz numery telefonów znajdziesz na stronie głównej w kategorii - Wsparcie.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
0 Like
yacek28
Apprentice
Opcje

Witam

Czy mogę wiedzieć jak poradziłeś sobie z tą userką ?

zareklamowałeś u sprzedawcy czy serwis lub oficjalny serwis samsunga

0 Like
krzysztof72
First Poster
Opcje
Jestem w trakcie rozwiązywania tej usterki, po konsultacjach z serwisem ma przyjechać technik.
0 Like
yacek28
Apprentice
Opcje
dziękuję
jeszcze jedno pytanie zgłoszone było na infolinii samsunga czy w lokalnym serwisie samsunga?
0 Like
krzysztof72
First Poster
Opcje
witam, najpierw dzwonilem na infolinie i gosc stwierdzil ze w tv ledowych wystepuja takie podswietlenia i ze wszystko jest ok. napisalem do nich maila wyslalem zdjecia tv z tym podswietleniem i stwierdzili ze jednak bedzie serwisowany. teraz czekam na goscia z serwisu. pozdrawiam.
0 Like
Kawi
Journeyman
Opcje
Najlepszym sposobem jest zadzwonienie wprost do serwisu. Ko ntakt mozna znalezc w dziale Wsparcie.

Pozdrawiam
Pozdrawiam
0 Like
yacek28
Apprentice
Opcje

Tak odrazu zobiłem ale zaraz odesłano mnie do infolini Samsunga.Zgłosiłem zobaczymy jak dalej będzie

0 Like
yacek28
Apprentice
Opcje
Jestem po konsultacjach z samsungiem serwis od razu odesłał mnie na infolinie.
powiedzieli tak zacytuje" kupił pan chłam samsunga od nas to się pan z nim bujaj "
telewizory led tak maja i już . Według mnie powinni ostrzegać przed zakupem tego chłamui I pisać w instrukcji OGLĄDAĆ TYLKO W DZIEŃ I PRZY ZAPALONYM ŚWIETLE.NIE W NOCY BO WIDAĆ BIAŁE PLACKI I ROZJAŚNIENIA. Szkoda gadać banda niewykwalifikowanych ludzi wpierających mi,że źle widzę !
0 Like
krzysztof72
First Poster
Opcje

witam u mnie dzisiaj byl serwis i wymienili mi matryce jest lepiej ale delikatne podswietlenia jeszcze wystepuja, facet tez mowil ze te ledowe tak maja. no i tak jak pisales powinni informowac ludzi o takich defektach. pozdrawiam.

0 Like