Witam mam taki problem że na kanale TVN leci film w języku angielskim jak wejde w ustawienia i zmienie tam na tryb nieokreślony empg to jest ok... Wyświetl post
Witam posiadam tv Samsung jest jeszcze na gwarancji. Problem polega na tym ze w wakacje moglem odtwarzac dragon balla anime przez przegladarke... Wyświetl post
Witam,
Próbuje użyć swojego TV do grania na PC, niestety urządzenia są od siebie oddalone o około 7-8 metrów. Czy jest możliwość użycia... Wyświetl post
Witam jak w temacie
Posiadam tv ue55mu6102
Internet działa dobrze, mogę przeglądać aplikację, oglądać Youtube itp.
Lecz jak chce zainstalować... Wyświetl post
Posiadam TV UE55MU6172 oraz Kino Domowe
HT-J4550, oba Samsunga. Mam problem z uzyskaniem dzwieku tv (lacznie z aplikacjami) w glosnikach z kina... Wyświetl post
witam,
mam od niedawna telewizor ue55mu6172 z pilotem tm1750a.
Zrobiłem wstepna konfigurację a nastepnie podlaczyłem dekoder toya przez... Wyświetl post
Witam, posiadam Samsunga UE49MU6472 od jakichś ponad 2 miesięcy. Od ponad 2 tygodni, na telewizorze w prawym dolnym rogu na ciemnym tle można... Wyświetl post
Witam,
Mam problem jak usunąć pliki cache z pamięci telewizora? Udostapanialem przez aplikację smartview z tabletu na tv zdjęcia i w pewnym... Wyświetl post
Witam, wczoraj zakupiłem klawiaturę bezprzewodową firmy Microsoft za 169 zł. Klawiatura dobrze działa przy przegladaniu internetu za pośrednictwem... Wyświetl post
Zauważyłem, że telewizor UE43KU6400 nie wyświetla polskich znaków z pliku .srt
Sprawdziłem plik na komputerze i widać w nim polskie znaki, jednak... Wyświetl post
Witam, posiadam telewizor samsung UE40J5200 mam go około roku i cały czas był podłączony pod bezprzewodową sieć i nie było żadnego problemu, ale... Wyświetl post
wczoraj kupiłem ten TV i co jakis czas rozłącza mi internet. Sieć widzi caly czas inne urzadzeniai jak laptop i telefon dzialaja bez problemu a... Wyświetl post
Witam, w niektórych filmach i na netflixie ciągle mi "sieje" obraz, jest jakby takie ziarno. Najgorzej przy ciemnych kolorach, probowałem... Wyświetl post
Zrobiłem rodzicom prezent i kupiłem TV samsung UE49M5002 dziś dokupiłem Xiaomi Mi Box 3 aby rodzice mogli korzystać z internetu. Podłączyłem... Wyświetl post
Witam. Chciałbym wymienić leciwy Tv na coś nowego. Troszkę do tyłu jestem z nowinkami technicznymi. Chciałbym dopytać jak to jest z tą funkcją... Wyświetl post
Witam
Proszę o radę jakie ustawienia w telewizorze mogą powodaować samoczynne załączanie się telewizora o różnych porach dnia. Posiadam... Wyświetl post
Próbowałem wysłać e-mail tej treści:
Temat: Monitor wyłącza się
Mam monitor z tunerem. Od momentu zakupu występuje następujący problem:... Wyświetl post