Witam serdecznie. Chciałbym znaleźć parametry techniczne karty WLAN w modelu UE55KS9000. Zależy mi przede wszystkim na obsługiwanych standardach... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Witam serdecznie. Chciałbym znaleźć parametry techniczne karty WLAN w modelu UE55KS9000. Zależy mi przede wszystkim na obsługiwanych standardach... Wyświetl post |
Witam, jak można przeczytać na stronie: http://www.rmfon.pl/aplikacje#samsung-smart-tv powinien być takowy widget (RMFon) wśród aplikacji w... Wyświetl post Obawiam się, że RMFka ma na stronie bardzo nieaktualne informacje o swojej aplikacji. Patrząc na gra... Wyświetl post |
Witam czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ipla,demotywatory,accu weather,pol vod,polskie radio działają. Natomiast samsung apps,vod.tvp.pl,web browser... Wyświetl post Sprawdź w ustawieniach, czy Smart HUB ma pełne połączenie z siecią? Zrób restart HUBa zainstaluj pon... Wyświetl post |
Witam, Mam problem z aplikacjami w EU55MU8002T, nie działa żadna. Aktualizowałem oprogramowanie ze strony producenta. Resetowałem SMurtHUB,... Wyświetl post |
Podłączyłem telewizor przez kabel HDMI do PC. Mam podłączony monitor prze d-sub i telewizor. Chciałbym żeby obraz był zduplikowany na TV z... Wyświetl post Dzięki, że próbowałeś pomóc, ale udało mi się rozwiązać problem najbardziej oczywistym rozwiązaniem.... Wyświetl post |
Chciałem by tytułowy głośnik odtwarzał dzwięk z TV właśnie po sieci WIFI. W TV mam możliwość wyboru głośnika R6 portable(wifi) ale po próbie... Wyświetl post @mateo1977 Ale nie odpowiedziałeś jeszcze na jedno pytanie. Czy sprawdzałeś wersję softu w głosnikac... Wyświetl post |
Zakupiełm TV Samsung QLED QE55Q7FAM. Od kilku dni pojawiły się dziwnie latające piksele na ekranie w czasie oglądania TV.Telewizor podłączony do... Wyświetl post Zamówiłeś technika, niech przyjdzie. Zrobi pomiary, sprawdzi co i jak i się wypowie. Ala na czas wiz... Wyświetl post |
Witam, nie dziala internet w telewizorze samsung smart tv UE40D6500, ciagle wyskakuje napis nie znaleziono serwera, jaka moze byc przyczyna.Dodam,... Wyświetl post Czyli pozostaje to co już napisałem. Reset router i ponowna konfiguracja i kontakt z dostawcą usług ... Wyświetl post |
Witam, Zakupiłem telewizor UE65MU8002 i nie mogę włączyć sterownia głosem w języku polskim. Czy ten telewizor nie obsługuje sterowania... Wyświetl post Nie rozumiem tych pytajników na końcu zdania, albo pytasz albo stwierdzasz. Pisałem już, że modele 2... Wyświetl post |
Dzien dobry. Samsung ua55h6800 nie moge w zaden sposob poloczyc sie z Onkyo tx-nr636 tak zeby dzwiek z telewizora byl w tunerze. W telewizorze mam... Wyświetl post |
Jak odczytac hasło do usługi netflix zapisane w pamięci smart tv? Wyświetl post Zwykłymi metodami nie odczytasz. I zastanawiam się po co takie zabiegi i kombinacje alpejskie skoro ... Wyświetl post |
WitamMam pytanie czy jest mozliwosc do tv ue55ku6072 podlaczyc bluetooth sluchawki?Wiem ze ten model nie ma bluetooth ale moze jest jakies inne... Wyświetl post Cześć Johnnyt Podłączenie, o którym wspomniałeś niestety nie jest możliwe w tym TV. Wyświetl post |
Witam Do samsunga m5602 dodawany jest tylko pilot smart (tm1750a). Chcialbym dokupic klasyczny pilot z klawiatura numeryczna (tm1240a). Czy... Wyświetl post Cześć PJarecki Zgodnie ze specyfikacją z naszej strony internetowej pilot o modelu TM1240A, będzie d... Wyświetl post |
Witam czy to jest normalne ze na nowym telewizorze UE55MU6672 na ciemnym tle widać białe kropki które zapalają się i gasną to trochę dziwne ... Wyświetl post Na takich filmach lub zdjęciach najlepiej pokazywać cały ekran. Wycięte fragmenty są trudnym wyznacz... Wyświetl post |
Witam. Mam pytanie. Mam TV ue40f5500awxzh telewizor do tej pory działał bez zarzutu, aż do wczoraj. Oglądałam program nagle tv się zawiesił i ekran... Wyświetl post |
Witam. Znajoma osoba kupiła sobie za moim poleceniam TV Samsung UE32M5602 i do tego klawiaturę z touchpadem Logitech w celu możliwości... Wyświetl post Ale to właśnie dobra wola tych firm aby stworzyć apk. Skoro nie są zainteresowane, to trzeba do nich... Wyświetl post |
Siema no kupiłem tv qe55 i.mam problem bo wpisałem się do promocji ale popełniłem błąd w nr fabrycznym i dostałem wiadomość zwrotną że nie... Wyświetl post |
Witam w telewizorze Samsung ue55mu7042 obraz nadawany z konsoli ps4pro w trybie HDR jest zdecydowanie zbyt ciemny, na ekranie właściwie nie widać... Wyświetl post Wybacz, ale jak już napisałem, nie jestem maniakiem grania. Mojego QF7 mam zoptymalizowanego pod ogl... Wyświetl post |
Witam. Mam problem z nieregularnym przycinaniem się dźwięku poprzez wyjście optyczne. Najczęściej przy oglądaniu tv poprzez dekoder Orange Icu100.... Wyświetl post Witam. Ja również poniekąd się poddaje i tak jak piszesz, zgłaszać tego nie będę do serwisu, bo nie ... Wyświetl post |
Witam ma ktoś optymalną kalibracje obrazu dla ww telewizora z zakrzywionym ekranem???? Wyświetl post @Rafał81 Mamy już taki temat na forum. "OPTYMALNE" ustawienia pozwalające uzyskać najlepszy obraz - ... Wyświetl post |