Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung smart tv sterowanie głosem w youtube po Polsku

(Temat utworzony: 17-02-2021 03:37 AM)
23841 Wyświetlenia
Led-Home
Student
Opcje
Witam wszystkich, przymierzam się do zakupu smart tv samsung 85 cali dzisiaj czlowiek w sklepie powiedział mi, że tv samsung  mają wyszukiwanie głosowe na youtube tylko w języku angielskim. Czy to prawda bo ciężko mi w to uwierzyć. Dla mnie brak tej funkcji dyskwalifikuje telewizory firmy samsung mam od 7 lat smart tv konkurencji S..y i działa to perfekcyjnie dzieci sobie same włączają bajki na youtube.  
0 Like
18 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

W modelach z 2019 roku wyszukiwanie na YT jest po Polsku. Jeśli chodzi o Bixby Voice to już nie ma języka polskiego.

horton
Pioneer
Opcje

Prawdę Tobie powiedział. Istnieje tylko tzw. Bixby która obsługuje komendy w różnych językach ale nie po polsku. Kiedy będzie takie wsparcie ? Tego najlepsi experci od Samsunga nie wiedzą.

Możliwe że nigdy bo Polska nie jest wiodącym rynkiem Samsunga i dlatego jest olewka.

Donayo
Voyager
Opcje
Nieprawda. Mam QE49Q60R i na YT można wyszukiwać głosowo po polsku.
0 Like
horton
Pioneer
Opcje

Wyżej przecież wyjaśnione

"R" to model na 2019 a co z tymi z 2020 ?

Nie ma znaczenia?

0 Like
Donayo
Voyager
Opcje
Okej, tutaj pewności nie mam, ale za wyszukiwanie na YT nie odpowiada Bixby.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Myślę że kolega @Buba67  więcej napisze na temat YT w modelu z 2020 roku.

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje

@Led-Home  W modelu z 2020 wyszukiwanie głosowe jest po angielsku, załącza się Bixby. Brak języka polskiego. Zmienić się to może po wprowadzeniu Asystenta Google /ale któż to wie kiedy, choć zapowiedzi są/

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/asystent-google-trafi-do-telewizor%C3%B3w-samsung/m-p...

Marek37
First Poster
Opcje

czy cos juz wiadomo co z tym asystrntrm?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marek37 O jakiego się pytasz asystenta? Jaki masz model TV?

0 Like