Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamy QE65Q77

(Temat utworzony: 18-12-2022 11:19 AM)
2698 Wyświetlenia
luckytvshow
Journeyman
Opcje

Kupiłem telewizor QE65Q77 i mam problem z reklamami na kanałach telewizyjnych, zdjęcie w załączniku, jak mogę się tego pozbyć?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@luckytvshow  To nie jest reklama a tylko załączona opcja HbbTV.

Aby to wyłączyć wchodzimy w ustawienia->Nadawanie->ustawienia eksperckie->ustawienia HbbTV.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
luckytvshow
Journeyman
Opcje

IMG_20221218_111025.jpg

Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@luckytvshow  To nie jest reklama a tylko załączona opcja HbbTV.

Aby to wyłączyć wchodzimy w ustawienia->Nadawanie->ustawienia eksperckie->ustawienia HbbTV.

peter_3
First Poster
Opcje

Od paru tygodni w menu mojego tv UE55MU7002 wyświetlają się nachalne i irytujące reklamy na które nie wyrażałem nigdy zgody. Wcześniej takich reklam nie było a mam tv od paru lat. Odznaczyłem w ustawieniach tv wszystkie zgody na profilowanie itp. ale to nie pomogło. Pisałem do obsługi Samsunga i wykonałem reset smarthuba odznaczając zgodę na reklamy zgodnie z ich instrukcją ale to nic nie dało i dalej w menu wyświetlają mi się nielegalnie ich reklamy na które nie wyrażałem zgody. Ma ktoś pomysł jak ten ***** usunąć z menu? Okropnie to przeszkadza w obsłudze i jest zwykłym chamstwem  ze strony Samsunga.

quennep
Navigator
Opcje
Mam to samo. Może niedługo do telefonów też wprowadza...
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Też zauważyłem aczkolwiek da się z tym żyć 👀

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

twojkolegaXXX
First Poster
Opcje
tragedia...
0 Like
Kenas96
Pioneer
Opcje
W google wpisz "ad guard tv smart" - mi to działa :smiling-face: Jeden minus, że nie wiadomo kto i po co zbiera dane o nas.
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@luckytvshow@Kenas96@twojkolegaXXX@Edys075@quennep@peter_3 

Wyświetlone treści, to reklamy oparte o zainteresowaniach. Znalazłem taki link, gdzie znajdują się informacje na ten temat. Zobaczcie informacje na samym dole strony.

https://www.samsung.com/pl/tvs/smart-tv/smart-hub-and-apps/

Dodam, że na moim LG wyświetlają się takie treści w podobny sposób.

0 Like