Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z radiem w SMART TV

(Temat utworzony: 19-12-2018 11:44 AM)
8226 Wyświetlenia
cipek
Apprentice
Opcje

Uruchamiajac radio open fm i rmf fm nie ma zadnego glosu, i nie moge nic z tym zrobic. Czy ktos mial podobny problem?

13 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@cipek

Sprawdź poprawność połączenia Smart Huba z serwerami. Pomoc techniczna/diagnostyka/Rozpocznij test połączenia Smart Hub.
Możesz również z resetować Smart Hub lub przeinstalować aplikacje radiowe. Sprawdź również aktualność wersji softu tv z tą dostępną na stronie wsparcia dla twojego modelu tv.
Nic o posiadanym modelu nie napisałeś, wiec trudno to sprawdzić i podać aktualną wersję.
Daj znać, czy porady pomogły?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
cipek
Apprentice
Opcje

Reset nic nie dal, moj model to ue32m5602

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Nie wiem jaką wersję masz na pokłedzie, bo nie napisałeś. Na stronie wsparcia dostepna jest 1153.1 jeżeli na tv masz inną, pobierz nowszą i zainstaluj ją z pendriwe. Opis tej procedury znajdziesz w instrukcji obsługi wsojego tv.

Nie napisłeś tez czy inne aplikacje działają poprawnie.

Sprawdź swój router lub podpytaj, dostawcy usług internetowych, cz nie masz zblokowanych jakiś potów. To też ma wpływ na funkcjonalność smart huba. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
cipek
Apprentice
Opcje
Czy moze miec z tym zwiazek fakt, ze nie mam podlaczonej jeszcze antenty satelitarnej?
Wersja m5600
Oprogramowanie 1151
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Antena nie ma tu nic do rzeczy, to usługi dostateczne przez internet. Nie wiem kto jest twoim dostawca i jaką masz prędkość.
Z tego co napisałeś, to warto abyś zaktualizował swój telewizor do najnowszej wersji lub przeinstalował jeszcze raz aplikacje radiowe. Ale aktualizacja tv to podstawa. W instrukcji znajdziesz opis jak to zrobić z pendrive.

MasnyKarp
First Poster
Opcje

Witam od jakiegoś czasu aplikacja Open Fm odpala sie po czym po wyswuetleniu logo staje bez zadnej reakcji. W moich aplikacjach wogole sie nie wyswietla dopiero jak wejde w kategorie i odnajde w aplikacjach to przy ikonie jest strzalka ktora informuje o mozliwej aktualizacji niestety po wejsciu w open fm jest tylko opcja otworz po czym to samo staje i nie odpala sie. Telewizor zaktualizowany reset smart hub hard reset łacze ok.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

U mnie też juz teraz nie działa na UE40JU6740 i myślę że nie będzie już dostepna na systemie Tizen.

0 Like
Th3LOQ
Pioneer
Opcje
MU6472 OpenFM jak najbardziej działa.
0 Like
Agazuz
First Poster
Opcje

ue50h6400aw tez nie dziala aplikacja od pewnego czasu... resetowanie nic nie pomogło.

0 Like