Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z q symphony tv qe55q80a + soundb.q60t

(Temat utworzony: 12-12-2021 03:11 PM)
4517 Wyświetlenia
kubaj20
First Poster
Opcje

Witam

Pojawia się problem na tv qe55q80a i soundbar q60t po włączeniu tv + soundbar gra wspólnie i po 10sek. Tv przestaje grać działa tylko Soundbar chodź funkcja q symphony jest nadal włączona. Wiem niestety że nie jestem osamotniony z taką przypadłością na różnych tv Samsunga.

0 Like
45 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kubaj20 Czy masz najnowszy firmware w TV i soundbar? Czy w TV masz wybrane w dźwięk TV+sounbar?

kubaj20
First Poster
Opcje

Tak, nowszego oprogramowania tv nie znajduje. Włączone mam tv + soundbar ale działa tylko przez kilka sekund i tv przestaje grać chodź opcja q symphony nadal jest włączona.

0 Like
kubaj20
First Poster
Opcje

A jak zaktualizować soundbar ? 

0 Like
kubaj20
First Poster
Opcje

Niestety mimo zaktualizowania oprogramowania w soundbar ( w TV najnowsze) problem pozostał i nie działa tak jak powinno. ;(

0 Like
SzamanTu
First Poster
Opcje

Witam posiadam telewizor samsung model to q75qe950ts do tego podłączony soundbar q600b.

problem jest dokładnie z q-symphony działa na sekundę i potem gra tylko soindbar. Dodam, ze spindbar dzisiaj po aktualizacji w tv nie wyszukuje żadnej nowszej aktualizacji czy ktoś miał taki problem i dało się go rozwiązać ? Czy może po prostu telewizor tego nie obsługuje ? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
SzamanTu
First Poster
Opcje

Szczerze nie sprawdzałem nawet jaka jest tam dokładnie wersja 

0 Like