Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Player - desynchronizacja dźwięku i obrazu UE32M5602

(Temat utworzony: 03-03-2018 05:41 PM)
1721 Wyświetlenia
Witold
First Poster
Opcje

Witam!

Niedawno kupiłem nowy telewizor Samsunga, model UE32M5602.

Mam problem z aplikacją Player. Niektóre materiały mają "rozjechany" dźwięk i obraz. To jest na przykład:

Kuchenne rewolucje sezon 4, odcinek 6

Trochę zdrowia również sezon 4, odcinek 6

Problemy zauważyłem również w innych sezonach i odcinkach tych dwóch programów. Na razie na innych materiałach nie znalazłem podobnych problemów. Na komputerze te odcinki odtwarzają się poprawnie aczkolwiek jest lekko rozsycnrhonizowany dźwięk i obraz (nie stanowi to problemu).

Kontaktuję się obecnie z technikami z Playera i Samsunga. Resetowałem smart huba i telewizor, aktualizowałem z pendriva do najnowszej wersji firmware. Niestety problem występuje nadal.

Czy ktoś może proszę dla mnie sprawdzić na tym modelu lub podobnym (też M5602) lub po prostu na innym Samsungu nawet czy te materiały odtwarzają się u was poprawnie?

Ma ktoś podobny problem? Wie ktoś jak to rozwiązać?

0 Like
1 Odpowiedz
Rlox
Apprentice
Opcje

U mnie ten sam problem z desychronizacją dźwięku i obrazu w Playerze występuje na telewizorze Samsung J6200. Skontaktowałem się z technikami Playera ponad miesiąc temu. Nic się nie zmieniło, niby pracują nad tym. Najbardziej mnie wkurza to na wykupionych kanałach live. Czasami pomaga przewinięcie o kilka sekund materiału do tyłu i jakby się troche synchronizowało. Ale nie zawsze.

0 Like