Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilot smart control

(Temat utworzony: 04-08-2017 12:57 PM)
197787 Wyświetlenia
Maka1991
First Poster
Opcje

Witam po wymianie baterii jest probelm z pilotem. Telewizor można załączyć i wyłączyć pilotem natomiast nic innego już nie da się zrobić. Parowanie nie jest możliwe. Telewizor nie wykrywa pilota. 

Przejdź do rozwiązania
167 Odpowiedzi
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@maetaee Czy próbowałeś przywracać telewizor do ustawień fabrycznych? U mnie taka operacja odniosła pozytywny skutek i pilot działa poprawnie. Ścieżka poniżej:

Ustawienia->Ogólne i prywatność->Resetuj. TV poprosi o kod PIN, domyślnie są to 0000.

W innym wypadku zgłoś problem na infolinię Samsunga 801-172-678.

Grzechu75
First Poster
Opcje
Problem. 3 letniego tv samsunga przypadkowo saparowałem z pilotem z nowszego tv. Stary pilot przestał działać. Nowy pilot odjechał z nowym tv a stary ponownie sparowałem. Od tego czasu muszę co kilka godzin od nowa parować pilota. Jakieś rady?
0 Like
szacher
Journeyman
Opcje
hej. Musisz wejść spowrotem do menu serwisowego i tam wybrać opcję docelowego pilota jakim będziesz obsługiwał tv
0 Like
szacher
Journeyman
Opcje
menu service. Jak wejsc musisz sobie wygooglowac nie pamiętam kombinacji ale można tylko je włączyć podstawowym pilotem plastikowym czarnym
0 Like
szacher
Journeyman
Opcje

Hej przeczytaj moje posty jak to zrobić opisywałem ten proces juz kilka raz

0 Like
Icekuba
First Poster
Opcje

Hej. Udało Ci się rozwiązać problem mam to samo co Ty? Daj znać jak możesz.

0 Like
Icekuba
First Poster
Opcje
Hej. Mam podobny problem. Udało się go rozwiązać?
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@Icekuba, Podasz jaki masz model pilota? Symbol znajdziesz na tylnej klapce. Przykładowo: BN59-01455E.