Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Montaż telewizora UE32M5672AU na ścianie

(Temat utworzony: 10-11-2017 07:11 PM)
6370 Wyświetlenia
Arbitekt
Apprentice
Opcje

Czy jest możliwość powieszenia tv samsung UE32M5672AU na ścianie?

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Tak ten model ma możliwość zawieszenia na ścianie. W sieci można kupić dedykowane modele uchwytów dla tego modelu.
Dla tej przekątnej, ceny uchwytów zaczynają się od ok 45 PLN.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Arbitekt
Apprentice
Opcje

Właśnie kupiłem jakieś dziadosostwo,  http://allegro.pl/uchwyt-wieszak-tv-telewizora-lcd-17-42-obrotowy-fv-i6291083577.html

w zestawie za krótkie śruby mocujące uchwyt z tv. Czy ktoś wie jakiej długości śruby zastosować ? Mam też Samsunga UE46F6400 tu jak kupiłem uchwyt to w zestawie kilka długośći śrub i nie było problemu z doborem odpowiedniej długości.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No cóż, to kwestia samej konstrukcji zestawu wieszaka. Sprawdź w instrukcji telewizora na jaką głębokość wchodzą śruby i dopasuj odpowiednie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Arbitekt
Apprentice
Opcje
W instrukcji obsługi nie widzę takich informacji. Tylko zapisane, zapoznaj się z instrukcją montażu dołączoną do zestawu uchwytu ściennego firmy samsung.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
To poszukaj jakiegoś dedykowanego wieszaka pod ten model i sprawdź jaki śruby są tam użyte.

Arbitekt
Apprentice
Opcje
Znalazłem info w instrukcji, śruba M4 wkręcona na 43-45 mm.
Kris76
Student
Opcje

0 Like