Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Model UE43BU8002K - nagrywanie z EPG; PVR; timeshift

(Temat utworzony: 06-11-2022 10:45 AM)
6442 Wyświetlenia
Piotr_P
First Poster
Opcje

Witam,

Czy telewizor UE43BU8002K obsługuje nagrywanie z EPG; PVR; timeshift ?

Gdzie można znaleźć informacje który model TV ma takie funkcje ?

Dziękuję za informację ?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
61 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
JamesBlad
Student
Opcje

Witam. Od niedawna jestem posiadaczem telewizora Samsung S90C 55 cali. Telewizor sprawuje się naprawdę dobrze. Po za jednym mankamentem. W telewizorze jest brak możliwości nagrywania programów teleizyjnych (PVR). Szukałem wszędzie opcji, niestety jak sprawdziłem u producenta nie posiada tej funkcji. Jednak jedno mnie zastanawia, ten Sam telewizor w tej samej cenie w Niemczech ten sam model tę funkcję posiada. Moje pytanie czy jest możliwość zmiany w Polskim telewizorze regionu bym także w Polsce tę funkcję posiadał? A jeżeli nie ma takiej możliwości to jeżeli pojadę do Niemiec kupię ten Sam telewizor w tej samej cenie to będę mógł korzystać z PVR? Skoro jest to ten sam sprzęt to nie jest to problem hardwerowy tylko softu. Co oznacza, że fizycznie mój telewizor mógłby obsługiwać tę funkcję.
Pozdrawiam SerdecznieNiemiecka oferta na stronie SamsungNiemiecka oferta na stronie SamsungPolska oferta na stronie SamsungPolska oferta na stronie Samsung

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
JamesBlad
Student
Opcje

Da radę jakoś to włączyć z pozycji menu serwisowego, albo inaczej da się np. Zmienić region na Niemcy by była dostępna ta funkcja?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie da się tego włączyć tak samo przez menu serwisowe.

JamesBlad
Student
Opcje

Już ostatnie pytanie Sam region da się zmienić? Właśnie w m-serwisowym?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie zmienisz regionu z poziomu menu serwisowego. Serwis też tego nie robi na życzenie klienta.

Gregor1980
First Poster
Opcje

Czy w tych modelach jest możliwość nagrywania programów na dysk lub skorzystanie z PVR, time shift, itp.?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gregor1980  A jaki masz dokładny model TV?

0 Like
iwcio
First Poster
Opcje
Kupilam telewizor q55 BATXXh i mam problem bo nie mogę ustawić nagrywania z telewizji Czy w ogóle jest możliwość nagrywania?
0 Like